menu
X

Douglas Parfumerie Katwijk

BEL & BESTEL

Stuur een dm via instagram of facebook, bel, whatsapp (📞 06-83309078) of stuur een mail en laat je bestelling thuisbezorgen of haal het 4 uur later (binnen openingstijden) op. 

 

Over ons

Het is jullie vast niet ontgaan: MOOI Parfumerie Katwijk is dit jaar een Douglas geworden. Charessa, Melinda en Laura zijn enthousiast over de verandering. Charessa: “We hebben een hele leuke tijd gehad als MOOI Parfumerie en we hebben heel veel geleerd, maar op een gegeven moment zaten we tegen een plafond aan. Toen hebben we het besluit genomen een Douglas te worden. Dit had voordelen voor ons én voor de klant.”

Douglas heeft fantastische merken, promoties, magazines, giftcards en acties. Het assortiment spreekt bovendien een veel breder publiek aan. Het Douglas huismerk is bijvoorbeeld erg leuk voor jonge kinderen en leuk om cadeau te geven. Daarnaast wordt het assortiment nu juist aangevuld met hele exclusieve merken zoals Tom Ford, Valentino, Tiffany & Co en Viktor & Rolf.
Laura: “Veel klanten denken dat we commerciëler zijn geworden, maar dat is niet zo. Charessa vult aan: “Nee, het voordeel van een franchise is dat wij met het krachtige merk Douglas kunnen inspelen op de markt, maar tegelijkertijd het Katwijkse publiek kennen. Met onze persoonlijke service en kennis zijn we hierdoor echt een local hero in plaats van het grote Douglas. Die combinatie is mooi.”

De persoonlijke service staat bij Parfumerie Katwijk altijd voorop en bestaat onder andere uit het voorzien van persoonlijke informatie die aansluit bij de wensen van de klant en het aanbieden van een klein beautymomentje na afrekenen. Ook kan een klant een product in de winkel echt even voelen en de meiden proberen de favoriete producten van hun klanten te onthouden.

Om een klant altijd van genoeg informatie te kunnen voorzien wordt kennis opgedaan bij speciale trainingen. Deze trainingen worden vaak georganiseerd vanuit een merk. Melinda: “Er zijn verschillende soorten trainingen. Basistrainingen duren vaak een dagdeel en zijn bedoeld om algemene kennis op te doen over een bepaald merk. Daarnaast zijn er trainingen voor gevorderden. Tijdens deze trainingen wordt er vaak op een specifiek product gefocust die nieuw komt op de markt.”

Naast het volgen van trainingen doen ze ook kennis op door zelf de producten in de winkel te gebruiken. Charessa: “Het is eigenlijk een uitgangspunt dat de meiden zich hier opmaken als ze ’s ochtends aankomen in de winkel. We moedigen ze ook altijd aan om regelmatig een ander merk of product te gebruiken zodat je met elk merk en product ervaring hebt.”

De producten in de winkel worden ook gebruikt in de schoonheidssalon. De schoonheidssalon is onderdeel van Parfumerie Katwijk is onlangs geheel vernieuwd. Klanten kunnen hier terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. Dit maakt het werk van de dames afwisselend. Laura: “Die afwisseling tussen het werk in de salon en de winkel is heel leuk. Ook de persoonlijke binding die je hier opdoet met een klant vind ik heel leuk.”

Op de vraag wat hun beste herinnering aan Parfumerie Katwijk is weten ze alle drie al snel meerdere antwoorden te geven. Charessa vat het uiteindelijk mooi samen: “Eigenlijk is elke dag een feestje.”

Douglas_Zeezijde_Foto3_1

Contact

Douglas Parfumerie Katwijk
Voorstraat 15a
2225 EK Katwijk

Tel. 071 407 4403
info@parfumeriekatwijk.nl
https://www.parfumeriekatwijk.nl/

openingstijden

Wij gaan open om 09:30 uur
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:15

Delen

Douglas Parfumerie Katwijk
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy