menu
X

Activiteiten

lijstweergave
27 augustus 12:00 tot 20:00

Toeristenmarkt - Vrijwilligersmarkt

Elke dinsdag vanaf 26 juni tot en met 28 augustus is het dorp gezellig druk in verband met de jaarlijkse toeristenmarkt. Het centrum wordt dan gevuld met kraampjes met uiteenlopende producten. Het tempo in de winkelstraat is tijdens de toeristenmarkt door het vele aantal bezoekers meestal niet harder dan stapvoets, maar één voordeel: je hebt genoeg tijd om rustig het aanbod van de kraampjes te bekijken. Op het Andreasplein bij de witte Andreaskerk vindt tijdens de toeristenmarkt altijd een thema evenement plaats. Schrijf het alvast in je agenda en houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

14 september 12:00 tot 16:00

Style & Trend Fashion Event

Laat je op zaterdag 14 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl & trend fashion event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd! Tussen 13.00 en 17.00 worden er verschillende modeshows gepland. Wees dus de eerste in de nieuwste looks en ontdek de gaafste bestsellers en prachtige must-haves tijdens het Style & Trend Fashion Event!

28 september 11:00 tot 16:30

Mannendag

Na het grote succes van eerdere edities zal er in Zeezijde Katwijk op zaterdag 28 september 2019 weer een ‘Alles voor Mannendag’ georganiseerd worden. Ook tijdens deze editie vind je in #Zeezijde #Katwijk alles voor grote en kleine mannen. :) Noteer het alvast in je agenda en houd onze facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy