menu
X

de Ster mode

Bel & bestel

Bel maar als je iets nodig heb en haal het maar op zicht

 

Over ons

De Ster Mode is een sfeervolle kledingwinkel in het centrum van Katwijk en van oorsprong een echt familiebedrijf. Derde generatie in het vak zijn de zussen Ada en Ilse. Ilse zei altijd: "Ik ga nooit in de winkel werken". Uiteindelijk is ze er toch ingerold en daar heeft ze nooit spijt van gehad. Beide zussen hebben een groot hart voor de zaak en een nog groter hart voor hun klanten.

Op de vraag op welke manier ze klanten een fijne ervaring in de zaak willen geven antwoordt Ilse: "Door de ervaring die je zelf hebt opgedaan zie je gauw genoeg of een klant liever eerst even rondkijkt of graag gelijk geholpen wil worden. Sommige mensen vinden het fijn om bijvoorbeeld geholpen te worden bij het combineren van kledingstukken. Vaak vragen klanten wat ik er van vindt. Ik zeg dan altijd: ‘Je moet er zélf blij mee zijn.’ Ik vind het belangrijk dat een klant echt blij en tevreden naar buiten gaat. Én ik heb altijd een snoepje op de toonbank. Dat wordt ook leuk gevonden."

Terwijl we in gesprek zijn komt de buurvrouw toevallig langs voor en vraag. Op haar weg naar de uitgang riep ze naar achteren: "Ik neem nog even een snoepje mee hoor!" Het positieve effect van het snoepje was meteen bewezen.

"Er wordt vaak gedacht dat we alleen kleding hebben voor oudere dames, maar we hebben ook een flink aantal jonge merken", gaat Ilse verder. De verjonging in de winkel wordt onder andere door de dochters van Ada en Ilse teweeg gebracht. Met z’n vieren bezochten ze dit jaar voor het eerst de Modefabriek. De Modefabriek is een grote modevakbeurs waar inspiratie opgedaan kan worden op het gebied van de nieuwste mode. Inspiratie opgedaan is er zeker. "We hebben weer een aantal nieuwe, jonge merken in de collectie."

In 2007 is de winkel ingrijpend verbouwd. Het pand aan de Princestraat kreeg toen maar liefst 35 vierkante meter extra ruimte! Hierdoor het mogelijk om een voorraad te realiseren die van binnenuit bereikbaar is. De winkel is niet alleen groter geworden, maar compleet aangepakt van vloer tot plafond en heeft daarmee een zeer moderne uitstraling gekregen.

De opening van de winkel na de verbouwing is nog altijd een van Ilse’s beste herinneringen. "De winkel werd na de verbouwing feestelijk geopend, maar op de dag van de opening stormde het enorm. Een dame kwam langs en bracht een plantje mee, dat was hartstikke leuk. We hadden natuurlijk gerekend op mooi weer, maar later hebben we de opening nogmaals gevierd. Het was heel gezellig."

Wat ooit begon als een dorpswinkel in de Boorsmastraat is uitgegroeid tot een uniek familiebedrijf in de Princestraat in Katwijk. De Ster Mode bestaat dit jaar al 83 jaar en mensen komen van heinde en verre om hier te winkelen. Één ding is ook zeker: bij Ada en Ilse word je gastvrij ontvangen.

de_ster_mode_Ilse

Contact

de Ster mode
Princestraat 30
2225 GC Katwijk aan Zee

Tel. 071-4015854
info@destermode.nl
www.destermode.com

openingstijden

Wij gaan open om 10:00 uur
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Delen

de Ster mode
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy