menu
X

Freke inbraakbeveiliging

Veiligheidssloten, kluizen, toegangstechnieken en elektronische beveiliging doormiddel van camera- en alarmsystemen zijn niet meer weg te denken wanneer je aan beveiliging denkt. Specialist in totaal beveiliging en advisering in veiligheidsmaatregelen is Hans Freke, de ondernemer achter Freke Inbraakbeveiliging.

Hans begon zijn carrière oorspronkelijk als timmerman, maar hij leerde door. Toen hij uiteindelijk bij een groothandel voor hang- en sluitwerk werkte zag hij een gat in de markt. Bedrijven gespecialiseerd in sloten en reparatie vertrokken uit het centrum naar industrieterreinen. Particulieren wisten daardoor niet waar ze terecht konden voor hun sloten en reparatie. Daarom opende Hans 23 jaar geleden zelf een showroom met sloten en kluizen in de Varkevisserstraat.

Het bedrijf groeide al snel en tegenwoordig vinden we Freke Inbraakbeveiliging in het mooie pand zoals we hem nu kennen aan de Voorstraat in het centrum van Katwijk. Inmiddels zijn ze met 13 man sterk. Ieder heeft zijn eigen specialisme. ‘We hebben netwerkspecialisten, bouwkundigen en bijvoorbeeld elektriciens. De één is beter in deuren, de ander in politie keurmerk veiligheidssloten. Zo hebben we alles in eigen hand en besteden we niets uit.’ Aldus Hans Freke.

Om een persoonlijk advies over beveiliging van een huis te kunnen geven komen ze bij de klant thuis langs. Aan de hand van wat de klant wil en wat het budget is wordt het advies opgesteld en besproken. De klant heeft de mogelijkheid om producten die in het advies worden gebruikt te bekijken in het pand aan de Voorstraat. De installatie wordt vervolgens weer aan huis gedaan door de specialisten van Freke Inbraakbeveiliging. Hans Freke noemt het pand aan de Voorstraat daarom ook een showroom. ‘Het echte werk wat wij doen wordt gedaan bij de mensen thuis: inspecteren, adviseren en installeren.’

Er schuilt een hele wereld achter inbraakbeveiliging. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven komen voor advies naar Freke Inbraakbeveiliging. De mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm uitgebreid. Van alarmsystemen, camerabewaking en kluizen tot veiligheidssluizen en mistgenerators. Door middel van een mistgenerator kan een inbreker binnen enkele seconden geen hand voor ogen meer kan zien is een pand optimaal beschermd tegen diefstal. Want wat je niet kunt zien, kun je ook niet stelen. Het is enorm interessant om te zien en horen hoeveel mogelijkheden er bestaan.

Zelf blijft Hans Freke goed up-to-date over de nieuwste technieken en technologieën. Vakbladen, beurzen, en informatie van leveranciers zijn de belangrijkste bronnen om up-to-date te blijven. Maar vooral zijn eigen nieuwsgierigheid en interesse voor het vakgebied houden Hans scherp. ‘Het is heel leuk. Tien jaar terug begon de vingerscan op te komen. Voor consumenten was het toen heel kostbaar. Ik dacht, daar zie ik wel wat in. Ik ging dat eerst bij mijn eigen deur proberen, maar de eerste vingerscan hield het niet vol aan de kust. Die ging kapot, dus die stuurde ik terug. Het is natuurlijk een perfect plekje om nieuwe technologieën uit te proberen. De tweede vingerscan hield het na een modificatie een half jaar vol. Maar ja, dat ga ik natuurlijk niet verkopen. Uiteindelijk is het helemaal ontwikkeld en inmiddels installeren we het succesvol bij klanten.’

Een werkdag voor Hans Freke ziet er elke dag weer anders uit. Hij begint normaal gesproken iets eerder dan 08:00 uur. De eerste voorbereidingen worden gedaan en onder het genot van een kopje koffie wordt de dag vervolgens gezamenlijk doorgesproken. ‘De sfeer onderling moet goed zijn, dat vind ik belangrijk.’ Het is altijd een goed begin van de dag.

Wat Hans Freke het leukste aspect van zijn werk vindt? Bij mensen thuis adviseren. ‘Ik vind het leuk als ik mensen binnen hun budget het juiste advies heb kunnen geven waar wel allebei een goed gevoel bij hebben. Het kan een penslotje zijn op de deur, of een uitgebreid alarmsysteem voor een hele villa. Het contact met mensen zou ik niet willen missen.’

Freke Inbraakbeveiliging is al meer dan 23 jaar een zeer goedlopend bedrijf met een goede reputatie. Veiligheid en kwaliteit staan bij Freke altijd voorop. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van inbraakbeveiliging? Neem zeker eens contact op met Hans Freke. Hij heeft enorm veel expertise en het is heel inspirerend om eens een praatje met hem te maken.

Naamloos-1

Contact

Freke inbraakbeveiliging
Voorstraat 40
2225 ER Katwijk

Tel. 071-4013341
info@freke.nl
www.freke.nl

openingstijden

Wij gaan open om 9:30 uur
Maandag: 9:30 - 18:00
Dinsdag: 9:30 - 18:00
Woensdag: 9:30 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 18:00
Vrijdag: 9:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 16:00

Delen

Freke inbraakbeveiliging
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy