menu
X

Haasnoot Schoenen

Haasnoot schoenen is sinds jaren een begrip in het centrum van Katwijk.
Het is een echt familiebedrijf waar het vak generatie op generatie met liefde wordt doorgegeven. Momenteel wordt de winkel verzorgd door Willem en Marjan van Rijn, 3e generatie in het vak. De winkel aan de Princestraat in Katwijk is hun tweede huis, ze zijn hier bijna altijd te vinden. Zelfs familie komt er zo nu en dan langs om een zogenoemd ‘bakkie’ te doen, en voor jou als klant staan ze altijd klaar om je met een glimlach te ontvangen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en ze zijn gespecialiseerd in pasvorm en comfort. Zo bieden ze schoenen aan met verschillende breedtematen en mensen die met steunzolen lopen, mensen met voetklachten of mensen die echt comfort willen kunnen hier rekenen op dat extra stukje persoonlijke aandacht waarbij er samen naar de meest geschikte pasvorm wordt gekeken.

Je vindt bij Haasnoot Schoenen een grote collectie A-merken met merken als Floris van Bommel, van Lier, Clarks, Mephisto, Finn Comfort, Vital, Solidus en Fitflop voor heren. Voor dames hebben ze merken als Durea, Finn Comfort, Birkenstock, Wolky, Vital, Solidus, Gabor, JJ Footwear en Fitflop in het assortiment.

Een goede schoen is waar mensen uiteindelijk voor komen, maar een praatje met de klant hoort er ook bij. De schoenen worden hier nog voor je aangetrokken en de veters voor je gestrikt. Dat is pas echt persoonlijk. Willem en Marjan vinden dat belangrijk. Het zijn de kleine dingen en de persoonlijke band die het voor klanten een fijne ervaring maakt, maar voor henzelf ook.

Dat deze persoonlijke formule werkt blijkt uit het feit dat Haasnoot Schoenen dit jaar een 125-jarig jubileum viert! 125 jaar! Dat is een feestje waard en samen met hun eigen klanten en de lokale ondernemers van Zeezijde Katwijk wordt het gevierd. Zo worden de bonnetjes na aankoop in een grote doos gedaan en elke 14 dagen wordt er eentje uit getrokken. De winnaars ontvangen leuke presentjes die beschikbaar worden gesteld door de lokale ondernemers. Een ontzettend leuk initiatief! En dat is niet het enige, met de opening van het badseizoen in Katwijk wordt ook weer leuk uitgepakt, dus hou het in de gaten.

Ben je binnenkort in Katwijk? Na een dag uitwaaien op het strand en een mooie wandeling over de Boulevard zullen Willem en Marjan je in hun winkel aan de Princestraat met open armen ontvangen. Bij Haasnoot Schoenen kom je naast professioneel advies over een schoen ook voor een gezellige babbel.

Contact

Haasnoot Schoenen
Princestraat 22d
2225 GB Katwijk ZH

Tel. 071 40 122 65
info@haasnootschoenen.nl
www.haasnootschoenen.nl

openingstijden

Wij gaan open om 09:30 uur
Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 18:00 & 19:00 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Delen

Haasnoot Schoenen
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy