menu
X

In den Blauwen Bock

‘In Den Blauwen Bock’ is een Katwijks dorpscafé waar mensen komen voor een lekker koud biertje, een goede burger en een gezellige borrel. Je vindt het café midden in het centrum van Katwijk, op een steenworp afstand van de Boulevard, waar ze een leuk terras hebben met uitzicht over winkelend publiek. Heerlijk om lekker in het zonnetje plaats te nemen met een vers kopje koffie, of een goed, seizoensgebonden biertje van de tap.

Ben je ook wel eens binnen geweest? Het lijkt vanaf de buitenkant wat donker, maar dat donkere maakt het juist zo gezellig van binnen. Als je binnenloopt proef je meteen een goede sfeer van een authentiek café. Onlangs heeft het café een flinke make-over gekregen. Een nieuwe keuken, een nieuwe bar en een nieuwe menukaart. Hun specialiteit? Een echte ‘Bockburger’, gemaakt van 100% Schots Aberdeen-Angus beef. Reken maar op een flink broodje burger met daarnaast nog huisgemaakte friet en salade. Dat je met een goed gevulde maag het café weer verlaat is een zekerheidje. Het vlees is van kwaliteit en de burgers worden gegrild op echte kolen. Nergens anders in Katwijk vind je een café of restaurant met een houtskooloven, een uniek element in de keuken van ‘In Den Blauwen Bock’ dus. De unieke houtskoolsmaak proef je zeker terug in je burger. Lekker!

In het weekend worden de tafels en stoelen aan de kant geschoven en wordt er plaats gemaakt voor een DJ tafel of zelfs live muziek. Het café stroomt vol met mensen die hier komen voor een goede borrel en een leuke avond. Wijntje erbij en biertje van de tap, tot in de vroege uurtjes. Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen, en dat maakt het hier zo gezellig. 

Contact

In den Blauwen Bock
Badstraat 9
2225 BL Katwijk

Tel. 071-4015273
info@blauwenbock.nl
www.blauwenbock.nl

openingstijden

Wij gaan open om 10:00 uur
Maandag: 10:00 - 2:00
Dinsdag: 10:00 - 2:00
Woensdag: 10:00 - 2:00
Donderdag: 10:00 - 2:00
Vrijdag: 10:00 - 5:00
Zaterdag: 10:00 - 5:00

Delen

In den Blauwen Bock
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy