menu
X

Nieuws

Black Friday in Zeezijde

Vanaf woensdag a.s. is het zo ver! Je shopt in heel veel winkels al fantastische acties speciaal voor Black Friday! Om de drukte te verspreiden score je ze in plaats van alleen op vrijdag, van woensdag t/m zaterdag! Sea you in Zeezijde!

20 november 2021

Lees verder

Sinterklaasintocht 2021

De sint komt! En op ouderwetse wijze zal hij het land binnenkomen op 13 november rond 14.00 uur in de Zwaaikom! Daarna vervolgt hij zijn weg naar de Princestraat.

09 november 2021

Lees verder

De ANWB in Katwijk

Dit najaar reist een tagteam door Nederland om in iedere gemeente een tag te plaatsen met de tekst 'Zet je licht aan'. Dat doet de ANWB op het Andreasplein. Zo herinneren ze kinderen en scholieren eraan hun licht aan te zetten. En jij kunt ze daarbij helpen!

27 oktober 2021

Lees verder

Woensdag is het feest!

Woensdag aanstaande vieren wij feest in Zeezijde. Kom langs met je kleintje en geniet van alle leuke activiteiten. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

16 oktober 2021

Lees verder

Kinderpartijtje in Zeezijde

Op 20 oktober is het feest in Zeezijde. Van uitdagende springkussens, tot schminken en paardrijden. Kom je ook naar Zeezijde?

14 oktober 2021

Lees verder

Gele Sticker Dagen 2021

Deze week is het weer zover! Zeezijde Katwijk kleurt geel! Jij kunt op 7, 8 en 9 oktober de leukste items tegen super scherpe prijzen scoren in het centrum!

07 oktober 2021

Lees verder

Kom shoppen de koopjesmarkt

Aanstaande zaterdag 4 september is het weer zover: de Zeezijde Katwijk Koopjesmarkt met live entertainment! Kom jij ook shoppen in Zeezijde? grote kans dat je een fantastisch koopje op de koop tikt! #zeezijde #katwijk #koopjesmarkt Save the date voor de volgende koopjesmarkt: 4 september!

04 september 2021

Lees verder

Beleef Katwijk kadokaart

Een mooi kado om te geven, aan iemand die je lief is, of om te zeggen "dankjewel!". Een kado waarmee ook de ondernemer zal zeggen; "Dank voor je steun, samen kunnen we verder!"

14 augustus 2021

Lees verder

Tonnenpoort staat weer

Met dank aan deze vrijwiligers en stichting Haringrock staat de tonnenpoort weer te schitteren naast de Oude Kerk aan de Boulevard. De poort naar Zeezijde Katwijk refereert naar het verleden waar Katwijk groot mee geworden is.

07 augustus 2021

Lees verder

Toeristenmarkt

Het begin van de zomer gaat van start, want morgen is het dan eindelijk zo ver! Kom jij ook naar de eerste toeristenmarkt van het seizoen?

25 juni 2021

Lees verder

Feest in Zeezijde!

Het is feest in zeezijde! Speciaal voor vaderdag vieren we een extra lange koopavond. Wij hebben de leukste cadeautips voor je op een rijtje gezet!

11 juni 2021

Lees verder

Vaderdag in Zeezijde

Vier vaderdag in Zeezijde! Het centrum wordt gevuld met gezelligheid en live muziek!

08 juni 2021

Lees verder

Parkeer je auto de eerste 2 uur gratis!

Shoppen in Zeezijde wordt nu nóg relaxter. Tot en met 30 juni parkeer jij je auto namelijk de eerste 2 uur gratis in één van de parkeergarages in het centrum!

24 mei 2021

Lees verder

Winkelen op Tweede Pinksterdag

Ben jij van plan het centrum in te gaan tijdens Tweede Pinksterdag? De meeste winkels zijn gewoon geopend. Check hier de openingstijden van je favoriete winkels!

17 mei 2021

Lees verder

Winkelen op Hemelvaartsdag en Pinksteren

Ben jij van plan het centrum in te gaan tijdens Hemelvaartsdag en in het Pinksterweekend? De meeste winkels zijn gewoon geopend. Check hier de openingstijden van je favoriete winkels!

10 mei 2021

Lees verder

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

03 mei 2021

Lees verder

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

19 april 2021

Lees verder

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

08 april 2021

Lees verder

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

01 april 2021

Lees verder

Bel & Bestel in Zeezijde

Sinds kort is het toegestaan om te Bellen & Bestellen! Naast het bezorgen, mogen ondernemers nu ook de mogelijkheid bieden om je bestelling 4 uur na besteltijd af te laten halen! Dat maakt het shoppen net even makkelijker!

17 februari 2021

Lees verder
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy