menu
X

Nieuws

Strandbibliotheek

De strandbibliotheek komt weer terug. Leen gratis boeken en tijdschriften en/of doe mee aan diverse activiteiten.

Toeristen, strandbezoekers en iedereen die het wil, kan de komende zomer weer zes weken lang gebruik maken van de Strandbibliotheek in Katwijk. Op zaterdag 9 juli opent de Katwijkse strandbieb om 11.00 uur de deuren en tot zaterdag 20 augustus kan iedereen dagelijks (behalve op zondag) van 11.00 tot 17.00 uur terecht om gratis boeken en tijdschriften te lenen of een krantje te lezen. Zonder lid te hoeven zijn van de bibliotheek. Maar ook om deel te nemen aan al die leuke en afwisselende activiteiten die vanuit deze zomerse bibliotheek georganiseerd worden: van een dummiemiddag tot een fotografieworkshop, van creatieve workshops met timmeren, zingen, knutselen of circus tot een informatieve avond over vogels en vogelaars. En nog veel meer.

15 juni 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

In Style

Laat je op zaterdag 16 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl-event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd: modeshows, goodiebags, bubbels & bites, nieuwe collecties, nieuwe merken en nieuwe producten Verrassend en divers onder het genot van live muziek. Met wie ga jij in stijl shoppen? :) #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

Alle berichten »
© 2018 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy