menu
X

Nieuws

Strandbibliotheek

De strandbibliotheek komt weer terug. Leen gratis boeken en tijdschriften en/of doe mee aan diverse activiteiten.

Toeristen, strandbezoekers en iedereen die het wil, kan de komende zomer weer zes weken lang gebruik maken van de Strandbibliotheek in Katwijk. Op zaterdag 9 juli opent de Katwijkse strandbieb om 11.00 uur de deuren en tot zaterdag 20 augustus kan iedereen dagelijks (behalve op zondag) van 11.00 tot 17.00 uur terecht om gratis boeken en tijdschriften te lenen of een krantje te lezen. Zonder lid te hoeven zijn van de bibliotheek. Maar ook om deel te nemen aan al die leuke en afwisselende activiteiten die vanuit deze zomerse bibliotheek georganiseerd worden: van een dummiemiddag tot een fotografieworkshop, van creatieve workshops met timmeren, zingen, knutselen of circus tot een informatieve avond over vogels en vogelaars. En nog veel meer.

15 juni 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Première Hollandse Nieuwe tijdens Warm Winter Fest

Hollandse Nieuwe vertelt het leven van de eenzame visboer Leen die elke dag zijn haringkar naar zijn vaste stek aan zee duwt. Leen stond jaren geleden voor een moeilijke keuze en hij denkt nog elke dag met spijt terug op zijn besluit. Als Leen onverwachts bezoek krijgt van zijn dochter uit Frankrijk, wordt hij voor dezelfde keuze gezet als jaren geleden. Het is de vraag of hij dit keer wel zijn angst voor het onbekende kan overwinnen en zijn vertrouwde leven achter zich kan laten.

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy