menu
X

Nieuws

Persbericht XL Zomer Koopavond

Afgelopen vrijdag vond de XL Zomer Koopavond plaats in Zeezijde Katwijk.

Katwijk – Afgelopen vrijdag vond de XL Zomer Koopavond plaats in Zeezijde Katwijk. Met mooi weer, vele activiteiten, gezelligheid en duizenden bezoekers was het een enorm succes!

Shoppen, proeven en beleven was het thema van de XL Zomer Koopavond op 17 juni in Zeezijde Katwijk. Er werd gestreden op de stormbaan, gesprongen op de vele springkussens, door het hele centrum zag je geschminkte kinderen die op de foto gingen met Mega Mindy en Tinkerbell en presenteerde Wittebrug de nieuwste auto’s.

Tuincentrum de Mooij, Bavaria, Vishandel Schuitemaker en Hollander in Wijnen lieten je in de Princestraat de smaak van deze zomer proeven. Eén en al gezelligheid in de winkels en daarbuiten en daarbij kon je genieten van live muziek door het gehele centrum.

20 juni 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Première Hollandse Nieuwe tijdens Warm Winter Fest

Hollandse Nieuwe vertelt het leven van de eenzame visboer Leen die elke dag zijn haringkar naar zijn vaste stek aan zee duwt. Leen stond jaren geleden voor een moeilijke keuze en hij denkt nog elke dag met spijt terug op zijn besluit. Als Leen onverwachts bezoek krijgt van zijn dochter uit Frankrijk, wordt hij voor dezelfde keuze gezet als jaren geleden. Het is de vraag of hij dit keer wel zijn angst voor het onbekende kan overwinnen en zijn vertrouwde leven achter zich kan laten.

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy