menu
X

Nieuws

Persbericht XL Zomer Koopavond

Afgelopen vrijdag vond de XL Zomer Koopavond plaats in Zeezijde Katwijk.

Katwijk – Afgelopen vrijdag vond de XL Zomer Koopavond plaats in Zeezijde Katwijk. Met mooi weer, vele activiteiten, gezelligheid en duizenden bezoekers was het een enorm succes!

Shoppen, proeven en beleven was het thema van de XL Zomer Koopavond op 17 juni in Zeezijde Katwijk. Er werd gestreden op de stormbaan, gesprongen op de vele springkussens, door het hele centrum zag je geschminkte kinderen die op de foto gingen met Mega Mindy en Tinkerbell en presenteerde Wittebrug de nieuwste auto’s.

Tuincentrum de Mooij, Bavaria, Vishandel Schuitemaker en Hollander in Wijnen lieten je in de Princestraat de smaak van deze zomer proeven. Eén en al gezelligheid in de winkels en daarbuiten en daarbij kon je genieten van live muziek door het gehele centrum.

20 juni 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

In Style

Laat je op zaterdag 16 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl-event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd: modeshows, goodiebags, bubbels & bites, nieuwe collecties, nieuwe merken en nieuwe producten Verrassend en divers onder het genot van live muziek. Met wie ga jij in stijl shoppen? :) #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

Alle berichten »
© 2018 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy