menu
X

Nieuws

LadiesRun Katwijk

LadiesRun Katwijk brengt 9.500 euro op voor de LINDA.foundation Sporten voor het goede doel, dus twee vliegen in één klap: de 300 vrouwen die de LadiesRun Katwijk hebben gerend afgelopen zaterdag, hebben 9500 euro opgehaald voor de LINDA.foundation.

Linda Magazine - Wat een fantastisch bedrag. Het geld werd opgehaald door middel van sponsorbedragen, vrijwillige donaties en de bijdragen van gulle lokale bedrijven.

Even leek het te gaan regenen…
Het was de vijfde keer dat serviceclub Ladies’Circle aan Zee de run organiseerde. Ladies’Circle Katwijk-voorzitter Nancy van der Kwaak kijkt tevreden terug. “Het weer dreigde roet in het eten te gooien, maar tijdens de wedstrijd waren de omstandigheden gelukkig perfect: niet te warm en een beetje vochtig.”

Goodiebags en poedelprijzen
De renners konden kiezen uit twee afstanden: vijf of tien kilometer. De routes liepen over de boulevard en door de prachtige Katwijkse duinen. Saton Optiek is al jaren hoofdsponsor van het evenement. Nancy: “We ontvingen zo veel sponsorbijdragen, dat we in staat waren om niet alleen aan de top drie een prijs uit te reiken, maar ook aan de nummers vier en vijf. Bovendien was er een poedelprijs voor de laatst binnengekomen vrouwen en iedereen ging met een goodiebag naar huis.”

Grootse winnaar
Maar de grootste winnaar van het evenement is natuurlijk de LINDA.foundation. Helena van Hes van de LINDA.foundation nam de cheque van maar liefst 9.500 euro in ontvangst: “Wij voelen ons vereerd dat al deze vrouwen zich met enthousiasme hebben ingezet voor onze stichting.” Het geld komt voor honderd procent ten goede aan families met kinderen die in armoede leven.

27 juni 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Première Hollandse Nieuwe tijdens Warm Winter Fest

Hollandse Nieuwe vertelt het leven van de eenzame visboer Leen die elke dag zijn haringkar naar zijn vaste stek aan zee duwt. Leen stond jaren geleden voor een moeilijke keuze en hij denkt nog elke dag met spijt terug op zijn besluit. Als Leen onverwachts bezoek krijgt van zijn dochter uit Frankrijk, wordt hij voor dezelfde keuze gezet als jaren geleden. Het is de vraag of hij dit keer wel zijn angst voor het onbekende kan overwinnen en zijn vertrouwde leven achter zich kan laten.

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy