menu
X

Nieuws

Piano spelen op Boulevard Katwijk

Op zaterdag 2 juli staat er een piano tegenover Hotel Noordzee op de Katwijkse Boulevard. Van 12:00 tot 21:00 uur kan iedereen achter de piano kruipen om te spelen.

Geïnspireerd op de landelijk actie Bespeel mij staat er op zaterdag 2 juli tegenover Hotel Noordzee een piano op de Katwijkse Boulevard. Van 12:00 tot 21:00 uur kan iedereen achter de piano kruipen om te spelen. Initiatiefnemer is Katwijkse Klanken, een nieuwe organisatie met als doelstelling om in Katwijk kleinschalige muziek- en theateroptredens mogelijk te maken. "In de gehele julimaand willen wij proberen optredens op of rond de Boulevard te organiseren. Van klassiek tot pop en alles daar tussenin, akoestisch of minimaal versterkt", aldus een woordvoerster. Aanmelden kan via info@katwijkseklanken.nl.

27 juni 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

In Style

Laat je op zaterdag 16 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl-event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd: modeshows, goodiebags, bubbels & bites, nieuwe collecties, nieuwe merken en nieuwe producten Verrassend en divers onder het genot van live muziek. Met wie ga jij in stijl shoppen? :) #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

Alle berichten »
© 2018 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy