menu
X

Nieuws

Het aftellen voor het Noordzee Zomerfestival is begonnen!

Een foto shoot met het complete, in het nieuw gestoken, bestuur samen met een aantal sponsors, leidde het aftellen van het Noordzee Zomerfestival in. Over minder dan een maand start het negendaagse gratis festival aan het strand. Een uniek festival dat naar verwachting zo’n 25.000 bezoekers zal tellen.

Het bestuur is er klaar voor. Het programma staat. Ook dit jaar staat het festival van 4 tot en met 13 augustus weer bol van de dag- en avondactiviteiten; zelfs meer dan ooit!

Op de dag: legomiddag, touwtrekken, schatgraven, surf clinic, tafeltennis, kinderbingo, zeskamp, DVS big band plus en akoestisch at the beach. Nieuw is beachtennis, kindercircus, Nationaal Klederdrachten festival, Shanty sing along.

In de avond: Beegees, Dance Avond, Hottub Heroes, Folk avond, UB40, DOE Maar, Funked UP, Vrienden van Katwijk Live met Support act en Live uit de Tap.

21 juli 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Première Hollandse Nieuwe tijdens Warm Winter Fest

Hollandse Nieuwe vertelt het leven van de eenzame visboer Leen die elke dag zijn haringkar naar zijn vaste stek aan zee duwt. Leen stond jaren geleden voor een moeilijke keuze en hij denkt nog elke dag met spijt terug op zijn besluit. Als Leen onverwachts bezoek krijgt van zijn dochter uit Frankrijk, wordt hij voor dezelfde keuze gezet als jaren geleden. Het is de vraag of hij dit keer wel zijn angst voor het onbekende kan overwinnen en zijn vertrouwde leven achter zich kan laten.

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy