menu
X

Nieuws

Het aftellen voor het Noordzee Zomerfestival is begonnen!

Een foto shoot met het complete, in het nieuw gestoken, bestuur samen met een aantal sponsors, leidde het aftellen van het Noordzee Zomerfestival in. Over minder dan een maand start het negendaagse gratis festival aan het strand. Een uniek festival dat naar verwachting zo’n 25.000 bezoekers zal tellen.

Het bestuur is er klaar voor. Het programma staat. Ook dit jaar staat het festival van 4 tot en met 13 augustus weer bol van de dag- en avondactiviteiten; zelfs meer dan ooit!

Op de dag: legomiddag, touwtrekken, schatgraven, surf clinic, tafeltennis, kinderbingo, zeskamp, DVS big band plus en akoestisch at the beach. Nieuw is beachtennis, kindercircus, Nationaal Klederdrachten festival, Shanty sing along.

In de avond: Beegees, Dance Avond, Hottub Heroes, Folk avond, UB40, DOE Maar, Funked UP, Vrienden van Katwijk Live met Support act en Live uit de Tap.

21 juli 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

In Style

Laat je op zaterdag 16 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl-event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd: modeshows, goodiebags, bubbels & bites, nieuwe collecties, nieuwe merken en nieuwe producten Verrassend en divers onder het genot van live muziek. Met wie ga jij in stijl shoppen? :) #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

Alle berichten »
© 2018 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy