menu
X

Nieuws

Shop en win in Zeezijde

De hele maand december krijgt u bij elke aankoop in de deelnemende winkels een kanskaart. Vul de kaart in en werp deze in de inzamelbox bij Hema Katwijk om kans te maken op mooie prijzen. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de poster. Op 31 december worden de winnaars bekend gemaakt. 

Prijzen

   • Dames- of heren horloge ter waarde van € 200,- van Juwelier Parlevliet
   • Gold Card van Banketbakkerij Verdoes voor één bolletje ijs per dag in 2017
   • Heel 2017 één gratis kopje koffie per dag bij Hema Katwijk
   • Waardebon ter waarde van € 250,- van Haasnoot Mode
   • Topgeur voor dames of heren ter waarde van € 100,- bij Mooi Katwijk
   • Waardebon van € 200,- te besteden bij Juffers OF Pand23

19 december 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

In Style

Laat je op zaterdag 16 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl-event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd: modeshows, goodiebags, bubbels & bites, nieuwe collecties, nieuwe merken en nieuwe producten Verrassend en divers onder het genot van live muziek. Met wie ga jij in stijl shoppen? :) #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

Alle berichten »
© 2018 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy