x Nieuws - Winkelhart Zeezijde Katwijk
menu
X

Nieuws

Shop en win in Zeezijde

De hele maand december krijgt u bij elke aankoop in de deelnemende winkels een kanskaart. Vul de kaart in en werp deze in de inzamelbox bij Hema Katwijk om kans te maken op mooie prijzen. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de poster. Op 31 december worden de winnaars bekend gemaakt. 

Prijzen

   • Dames- of heren horloge ter waarde van € 200,- van Juwelier Parlevliet
   • Gold Card van Banketbakkerij Verdoes voor één bolletje ijs per dag in 2017
   • Heel 2017 één gratis kopje koffie per dag bij Hema Katwijk
   • Waardebon ter waarde van € 250,- van Haasnoot Mode
   • Topgeur voor dames of heren ter waarde van € 100,- bij Mooi Katwijk
   • Waardebon van € 200,- te besteden bij Juffers OF Pand23

19 december 2016

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

In Style

Laat je op zaterdag 16 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl-event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd: modeshows, goodiebags, bubbels & bites, nieuwe collecties, nieuwe merken en nieuwe producten Verrassend en divers onder het genot van live muziek. Met wie ga jij in stijl shoppen? :) #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

Verstival

Tijdens Verstival presenteren de verswinkels zich van hun beste kant. Met heerlijke proeverijen, aanbiedingen en beleef je vers als nooit tevoren. Zo kun je zien hoe makreel gerookt wordt en komen de kaasdragers uit Alkmaar een echte show geven in Zeezijde Katwijk.

XL Zomerkoopavond

We vieren de zomer tijdens de Shopping Night XL op vrijdag 16 juni. Winkels zijn geopend tot 23 uur en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd met een tropical thema. Er is live muziek, er zijn springkussens, poffertjes, suikerspinnen en kinderen kunnen zichzelf laten schminken als echte piraat of prinses. Teenslippers zijn natuurlijk wel een beetje gebruikelijk met deze tropische temperaturen en daarom speciaal voor jullie: een echte slipperrun! Welcome to summer paradise! Sea you in Zeezijde op 16 juni!

Opening Badseizoen

Summer is coming! Dat gaan we vieren voor jong en oud! Zaterdag 13 mei is de dag dat het badseizoen officieel geopend wordt. Het centrum zal zich vullen met feestelijke evenementen, activiteiten, live-muziek, sport en nog veel meer om met jou de opening van het badseizoen te vieren. Summer is coming! Zonnebril op en teenslippers aan. Ben jij er ook bij? Sea you! #feest #openingbadseizoen #zeezijde #katwijk #ditiskatwijk

Alle berichten »
© 2017 Winkelhart ZeezijdeDisclaimer