menu
X

Nieuws

Kom shoppen tijdens de koopjesmarkt 5 september

Shopliefhebbers opgelet! Zaterdag 5 september is het weer zover: de Zeezijde Katwijk Koopjesmarkt! Het dorp wordt zaterdag gevuld met kraampjes waar je van 9.00 tot 17.00 uur de scherpste koopjes kunt scoren. De winkels maken plaats voor de nieuwe najaarscollectie en daarom score jij de laatste artikelen uit de voorjaars- en zomercollectie voor leuke prijzen met hoge kortingen! Trommel dus al jouw vrienden en vriendinnen op en kom lekker koopjesjagen in het centrum! Van dat schattige zomerjurkje tot die mooie sneakers en van zonnebrillen tot badhanddoeken. Tijdens de Koopjesmarkt is er voor iedereen wel een koopje te scoren! Geen koopjesjager maar wel zin in iets nieuws? Ontdek dan de nieuwste must-haves voor het komende seizoen bij jouw favoriete Zeezijde winkelier of kom gewoon even inspiratie opdoen voor het najaar! Sea you in Zeezijde Katwijk!

 

31 augustus 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

Gele Sticker Dagen 2021

Deze week is het weer zover! Zeezijde Katwijk kleurt geel! Jij kunt op 1, 2 en 3 april de leukste items tegen super scherpe prijzen scoren in het centrum!

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy