menu
X

Nieuws

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Voor jou als bezoeker zal de herinrichting vooral tot meer gezelligheid leiden: minder verkeer in de winkelstraat, meer groen en vooral meer terrasjes! Zeker op het Andreasplein. De parkeerplekken die hier voorheen waren zullen verdwijnen. Het plein wordt op die manier geschikt gemaakt voor permanente terrassen van omliggende horeca gelegenheden. Heerlijk om hier na de herinrichting op het terras een drankje te doen met uitzicht op de Witte Kerk en de Boulevard.

Maandag 02 oktober 2017 zijn de werkzaamheden van start gegaan. De totale herinrichting van het centrum duurt tot en met 01 april 2018, maar om overlast te beperken wordt de verbouwing uitgevoerd in fases. De herinrichting van het Andreasplein is fase 1. Daar zijn ze nu ook hard aan het werk. De herinrichting van het Andreasplein duurt tot en met 25 november. In december wordt de herinrichting tijdelijk stil gelegd en vanaf 08 januari gaat fase 2 van start. Hierbij worden de Princestraat en de Voorstraat/Badstraat helemaal aangepakt.

Doordat er gewerkt wordt in fases is het centrum ook tijdens de bouw goed bereikbaar. Sterker nog: er zullen leuke activiteiten georganiseerd worden die helemaal in het teken staan van de herinrichting van het centrum. Mis deze leuke activiteiten niet! Hou de Facebook pagina van Zeezijde Katwijk goed in de gaten en volg alle ontwikkelingen.

18 oktober 2017

Deel:

© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy