menu
X

Nieuws

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Voor jou als bezoeker zal de herinrichting vooral tot meer gezelligheid leiden: minder verkeer in de winkelstraat, meer groen en vooral meer terrasjes! Zeker op het Andreasplein. De parkeerplekken die hier voorheen waren zullen verdwijnen. Het plein wordt op die manier geschikt gemaakt voor permanente terrassen van omliggende horeca gelegenheden. Heerlijk om hier na de herinrichting op het terras een drankje te doen met uitzicht op de Witte Kerk en de Boulevard.

Maandag 02 oktober 2017 zijn de werkzaamheden van start gegaan. De totale herinrichting van het centrum duurt tot en met 01 april 2018, maar om overlast te beperken wordt de verbouwing uitgevoerd in fases. De herinrichting van het Andreasplein is fase 1. Daar zijn ze nu ook hard aan het werk. De herinrichting van het Andreasplein duurt tot en met 25 november. In december wordt de herinrichting tijdelijk stil gelegd en vanaf 08 januari gaat fase 2 van start. Hierbij worden de Princestraat en de Voorstraat/Badstraat helemaal aangepakt.

Doordat er gewerkt wordt in fases is het centrum ook tijdens de bouw goed bereikbaar. Sterker nog: er zullen leuke activiteiten georganiseerd worden die helemaal in het teken staan van de herinrichting van het centrum. Mis deze leuke activiteiten niet! Hou de Facebook pagina van Zeezijde Katwijk goed in de gaten en volg alle ontwikkelingen.

18 oktober 2017

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Opening Badseizoen

Winkeliersvereniging Zeezijde viert aanstaande zaterdag de opening van het badseizoen. In het centrum van Katwijk aan Zee wordt vanaf 14.00 uur het badseizoen ingeluid met live-muziek, heerlijke proeverijen en gezellige activiteiten. Bestuurslid Nico Haasnoot: ‘De zomer staat voor de deur. Dat moeten we toch vieren?’.

Style & Trend event

Op zaterdag 20 april is het Style & Trend voorjaarsevent! Laat je in style onthalen in Zeezijde Katwijk en geniet van maarliefst 4 modeshows!

Glamour Days nu ook in Katwijk!

You can never be too glamorous! Daarom vind vandaag en morgen de eerste editie van de Katwijkse Glamour Days plaats. Waar wat zijn nu eigenlijk de Glamour Days?

Première Hollandse Nieuwe tijdens Warm Winter Fest

Hollandse Nieuwe vertelt het leven van de eenzame visboer Leen die elke dag zijn haringkar naar zijn vaste stek aan zee duwt. Leen stond jaren geleden voor een moeilijke keuze en hij denkt nog elke dag met spijt terug op zijn besluit. Als Leen onverwachts bezoek krijgt van zijn dochter uit Frankrijk, wordt hij voor dezelfde keuze gezet als jaren geleden. Het is de vraag of hij dit keer wel zijn angst voor het onbekende kan overwinnen en zijn vertrouwde leven achter zich kan laten.

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy