menu
X

Nieuws

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Voor jou als bezoeker zal de herinrichting vooral tot meer gezelligheid leiden: minder verkeer in de winkelstraat, meer groen en vooral meer terrasjes! Zeker op het Andreasplein. De parkeerplekken die hier voorheen waren zullen verdwijnen. Het plein wordt op die manier geschikt gemaakt voor permanente terrassen van omliggende horeca gelegenheden. Heerlijk om hier na de herinrichting op het terras een drankje te doen met uitzicht op de Witte Kerk en de Boulevard.

Maandag 02 oktober 2017 zijn de werkzaamheden van start gegaan. De totale herinrichting van het centrum duurt tot en met 01 april 2018, maar om overlast te beperken wordt de verbouwing uitgevoerd in fases. De herinrichting van het Andreasplein is fase 1. Daar zijn ze nu ook hard aan het werk. De herinrichting van het Andreasplein duurt tot en met 25 november. In december wordt de herinrichting tijdelijk stil gelegd en vanaf 08 januari gaat fase 2 van start. Hierbij worden de Princestraat en de Voorstraat/Badstraat helemaal aangepakt.

Doordat er gewerkt wordt in fases is het centrum ook tijdens de bouw goed bereikbaar. Sterker nog: er zullen leuke activiteiten georganiseerd worden die helemaal in het teken staan van de herinrichting van het centrum. Mis deze leuke activiteiten niet! Hou de Facebook pagina van Zeezijde Katwijk goed in de gaten en volg alle ontwikkelingen.

18 oktober 2017

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Even voorstellen: Mi Sueño

Op de Princestraat is sinds kort een gloednieuwe kledingwinkel gevestigd: Mi Sueño. Een trendy winkel met prijsjes tussen de €15 en €20 euro, welke veel meer verkoopt dan alleen kleding. Jassen, tassen, accessoires en binnenkort ook schoenen: je kunt bij Mi Sueño terecht voor een complete outfit. Wij gingen op de koffie en maakten een praatje met Sandra, de visual merchandiser van Mi Sueño Katwijk.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy