menu
X

Nieuws

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

Voor jou als bezoeker zal de herinrichting vooral tot meer gezelligheid leiden: minder verkeer in de winkelstraat, meer groen en vooral meer terrasjes! Zeker op het Andreasplein. De parkeerplekken die hier voorheen waren zullen verdwijnen. Het plein wordt op die manier geschikt gemaakt voor permanente terrassen van omliggende horeca gelegenheden. Heerlijk om hier na de herinrichting op het terras een drankje te doen met uitzicht op de Witte Kerk en de Boulevard.

Maandag 02 oktober 2017 zijn de werkzaamheden van start gegaan. De totale herinrichting van het centrum duurt tot en met 01 april 2018, maar om overlast te beperken wordt de verbouwing uitgevoerd in fases. De herinrichting van het Andreasplein is fase 1. Daar zijn ze nu ook hard aan het werk. De herinrichting van het Andreasplein duurt tot en met 25 november. In december wordt de herinrichting tijdelijk stil gelegd en vanaf 08 januari gaat fase 2 van start. Hierbij worden de Princestraat en de Voorstraat/Badstraat helemaal aangepakt.

Doordat er gewerkt wordt in fases is het centrum ook tijdens de bouw goed bereikbaar. Sterker nog: er zullen leuke activiteiten georganiseerd worden die helemaal in het teken staan van de herinrichting van het centrum. Mis deze leuke activiteiten niet! Hou de Facebook pagina van Zeezijde Katwijk goed in de gaten en volg alle ontwikkelingen.

18 oktober 2017

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Warm Winter Fest

In het centrum van Katwijk aan Zee is op vrijdagavond 19 januari een nieuw kleinschalig cultuurfestival: het Warm Winter Fest. Op twaalf locaties, variërend van café tot kerk en van atelier tot bakkerij, zijn die avond optredens en voorstellingen.

Sneeuw in Katwijk

In twee dagen tijd is Katwijk helemaal bedolven onder een dikke laag sneeuw: een echt winter wonderland. Bekijk hier de foto's.

Zeezijde bouwt

Zeezijde Katwijk bouwt! Het centrum wordt opnieuw ingericht en krijgt een nieuw, aantrekkelijker uiterlijk. De gemeente wil de leefbaarheid voor bewoners, bezoekers en ondernemers verbeteren door het verkeer in- en rond het centrum te doen afnemen.

In Style

Laat je op zaterdag 16 september in Stijl ontvangen in Zeezijde Katwijk. Tijdens een inspirerend Stijl-event zullen de winkels van Zeezijde Katwijk hun laatste trends op het gebied van fashion, food en lifestyle presenteren. Jouw kans om inspiratie op te doen voor het komende najaar- en winterseizoen. Om het nieuwe seizoen met elkaar feestelijk in te luiden wordt er van alles georganiseerd: modeshows, goodiebags, bubbels & bites, nieuwe collecties, nieuwe merken en nieuwe producten Verrassend en divers onder het genot van live muziek. Met wie ga jij in stijl shoppen? :) #Stijlevent #Zeezijde #Katwijk #Shoppen #Proeven #Beleven.

Verstival

Tijdens Verstival presenteren de verswinkels zich van hun beste kant. Met heerlijke proeverijen, aanbiedingen en beleef je vers als nooit tevoren. Zo kun je zien hoe makreel gerookt wordt en komen de kaasdragers uit Alkmaar een echte show geven in Zeezijde Katwijk.

Alle berichten »
© 2018 Winkelhart ZeezijdeDisclaimer