menu
X

Nieuws

Warm Winter Fest

Warm Winter Fest is een nieuw evenement in de eerste maand van het jaar, waarin het vaak wat rustiger is met culturele activiteiten in Katwijk. Veel evenementen concentreren zich in de zomermaanden. Tijdens Warm Winter Fest zien bezoekers op twaalf locaties optredens en voorstellingen van zo’n 20 minuten. De locaties liggen allemaal op loopafstand, zodat de bezoeker meerdere voorstellingen kan zien.

Muziek, theater, kunst en film vormen de basis van deze eerste editie van Warm Winter Fest, door of met artiesten van Katwijkse komaf. Deelnemers zijn: sopraan Miranda van Kralingen, de bands Folk Road Show, Down River Dead Man Go, The Expired Faces en Funked Up; strijkkwartet Serotonine, saxofoonkwartet Take 4, popkoor Pop4Shore, dj Esmeralda, Arie Nijgh, Adri van Beelen en Jan de Vreugd, Gijs van der Bent, Oukje den Hollander en Andy Leibbrand.

Warm Winter Fest wordt gehouden op vrijdag 19 januari van 19.30 tot 23.00 uur. www.warmwinterfest.nl | facebook/warmwinterfest 

Locaties

De Schuit | Het Katwijks Museum | Restaurant La Vida Loca | Vredeskerk | Electro World Peursum | Café de Lindeboom | Café de Branding | Kunstpaviljoen DunaAtelier | Hotel Steeds aan Zee | Bakkerij van Maanen | Eetcafé De Bonte Kraai | De Oude Kerk

19 januari 2018

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Even voorstellen: Mi Sueño

Op de Princestraat is sinds kort een gloednieuwe kledingwinkel gevestigd: Mi Sueño. Een trendy winkel met prijsjes tussen de €15 en €20 euro, welke veel meer verkoopt dan alleen kleding. Jassen, tassen, accessoires en binnenkort ook schoenen: je kunt bij Mi Sueño terecht voor een complete outfit. Wij gingen op de koffie en maakten een praatje met Sandra, de visual merchandiser van Mi Sueño Katwijk.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy