menu
X

Nieuws

Glamour Days nu ook in Katwijk!

Twee keer per jaar is het National Glamour Day. Deze dagen zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste nationale shoppingevents in Nederland en België. Het idee is onstaan door het 'Glamour' magazine. Als campagne krijgen vrouwen minimaal 20% korting op de kakelverse voorjaars- of najaarscollecties op vertoon van het magazine de Glamour. Elk jaar zorgt deze feestdag voor records aan omzetten en komen er weer nieuwe merken bij die deze dag samen met Glamour willen vieren.

En dat betekend natuurlijk dat Katwijk niet achter kan blijven! Aangezien mannen de mannendag vieren is deze feestdag gericht op de dames. Ze zijn welkom in Zeezijde Katwijk om deze feestdag glamorous door te brengen! De deelnemende winkels zijn in het roze gehuld en hebben fantastische aanbiedingen. Dus ladies; bekijk de nieuwe collecties door de roze glamourbril en shop 'till you drop! 

Bekijk op Facebook

05 april 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Opening Badseizoen

Winkeliersvereniging Zeezijde viert aanstaande zaterdag de opening van het badseizoen. In het centrum van Katwijk aan Zee wordt vanaf 14.00 uur het badseizoen ingeluid met live-muziek, heerlijke proeverijen en gezellige activiteiten. Bestuurslid Nico Haasnoot: ‘De zomer staat voor de deur. Dat moeten we toch vieren?’.

Style & Trend event

Op zaterdag 20 april is het Style & Trend voorjaarsevent! Laat je in style onthalen in Zeezijde Katwijk en geniet van maarliefst 4 modeshows!

Glamour Days nu ook in Katwijk!

You can never be too glamorous! Daarom vind vandaag en morgen de eerste editie van de Katwijkse Glamour Days plaats. Waar wat zijn nu eigenlijk de Glamour Days?

Première Hollandse Nieuwe tijdens Warm Winter Fest

Hollandse Nieuwe vertelt het leven van de eenzame visboer Leen die elke dag zijn haringkar naar zijn vaste stek aan zee duwt. Leen stond jaren geleden voor een moeilijke keuze en hij denkt nog elke dag met spijt terug op zijn besluit. Als Leen onverwachts bezoek krijgt van zijn dochter uit Frankrijk, wordt hij voor dezelfde keuze gezet als jaren geleden. Het is de vraag of hij dit keer wel zijn angst voor het onbekende kan overwinnen en zijn vertrouwde leven achter zich kan laten.

Wat is het geheim van het Katwijks Droomijs?

Krijn Verdoes heeft een groot aanbod ijssmaken, maar er is één smaak die anders is dan bij anderen: het Katwijks droomijs. Het Katwijks droomijs is hartstikke populair, maar wat is het eigenlijk precies? Lees hier verder.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy