menu
X

Nieuws

Let's go thrifting! Tweedehands shoppen in Katwijk

Tweedehands? Zo gek nog niet! Ben je toe aan iets nieuws voor je garderobe? Waarschijnlijk denk je dan meteen aan het gezellige Winkelhart Zeezijde pal aan de Katwijkse kust. Daar zijn inderdaad veel leuke winkels te vinden! Maar ook als je op de duurzame en goedkope(re) toer wilt, kun je in Katwijk goed terecht. Je vindt er namelijk mooie tweedehandskledingwinkels: de Kledingkade en MA’s Atelier in Katwijk aan Zee en Knorredikje in Rijnsburg.

De Kledingkade
Grote kans dat je zoektocht naar tweedehandskleding begint bij De Kledingkade. Deze tweedehandskledingwinkel aan de Prins Hendrikkade in Katwijk is sinds maart the place to be als je goede kleding voor een laag prijsje wilt kopen. Het leuke is dat je er ook eigen kleding kunt brengen, die zij voor jou verkopen. Als je trui, blouse of broek verkocht wordt, krijg jij maar liefst 40% van de verkoopprijs. Zo verdien je er zelf ook nog wat aan!

Knorredikje
Ook voor de kleintjes is er goedkoop kleding te krijgen: bij Knorredikje in Rijnsburg vind je een ruime collectie tweedehandskinderkleding! Zo steek jij je kleine helemaal in het (bijna) nieuw voor een lage prijs. Vergeet niet voor jezelf nog even rond te neuzen, want ook de damescollectie van Knorredikje is de moeite van het bekijken waard.

MA’s atelier
Aan het Noordeinde in het centrum van Katwijk is Loods 17 gevestigd. Op deze plek hebben diverse ondernemers hun zaak. Je treft er bijvoorbeeld het gezellige MA’s Atelier, met een mooie collectie vintage en moderne kleding. Maar ze hebben ook schoenen, tassen en leuke accessoires! Voor kleding die je goed staat en niet veel kost, breng je dus een bezoekje aan MA’s atelier. Ben je hierna nog niet uitgeshopt? Loop even de straat uit en maak je outfit compleet in Winkelhart Zeezijde! Zo zie je maar: iets nieuws hoeft niet duur te zijn. En tweedehandskleding is ook nog eens heel duurzaam, dus met je aankoop draag je indirect bij aan een beter milieu. Daar kun je mee thuiskomen!

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde tijdelijk geopend voor autoverkeer

In verband met de coronacrisis zullen de beweegbare palen (pollers) op de Badstraat en de Voorstraat vanaf 31 maart 2020 van 5:30 tot 20:30 uur naar beneden staan.

Insta-shoppen bij Me Zus & Me Zo

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen heeft Me Zus & Me Zo haar deuren tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze bezorgen hun super leuke producten nu gewoon bij je thuis!

Personal shopping bij Sisters Fashion

Ook Sisters heeft de nodige maatregelen getroffen rondom het coronavirus, om het winkelen voor klanten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Ze introduceren daarom het personal shoppen!

De Ster mode

De Ster mode is gewoon volgens haar normale openingstijden open, maar snapt het heel goed als je liever niet naar de winkels gaat. Daarom willen ze met alle liefde je favoriete items bij je thuisbrengen!

Online of privé shoppen bij Kids Aan Zee

Kids Aan Zee gaat het ook anders aanpakken de komende periode. Ze hebben hun openingstijden tijdelijk aangepast (die je op hun socials kunt vinden) én ze hebben wat nieuwe manieren bedacht om de leukste kleding voor je kleine te shoppen, zo veilig mogelijk natuurlijk :-)

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy