menu
X

Nieuws

Let's go thrifting! Tweedehands shoppen in Katwijk

Tweedehands? Zo gek nog niet! Ben je toe aan iets nieuws voor je garderobe? Waarschijnlijk denk je dan meteen aan het gezellige Winkelhart Zeezijde pal aan de Katwijkse kust. Daar zijn inderdaad veel leuke winkels te vinden! Maar ook als je op de duurzame en goedkope(re) toer wilt, kun je in Katwijk goed terecht. Je vindt er namelijk mooie tweedehandskledingwinkels: de Kledingkade en MA’s Atelier in Katwijk aan Zee en Knorredikje in Rijnsburg.

De Kledingkade
Grote kans dat je zoektocht naar tweedehandskleding begint bij De Kledingkade. Deze tweedehandskledingwinkel aan de Prins Hendrikkade in Katwijk is sinds maart the place to be als je goede kleding voor een laag prijsje wilt kopen. Het leuke is dat je er ook eigen kleding kunt brengen, die zij voor jou verkopen. Als je trui, blouse of broek verkocht wordt, krijg jij maar liefst 40% van de verkoopprijs. Zo verdien je er zelf ook nog wat aan!

Knorredikje
Ook voor de kleintjes is er goedkoop kleding te krijgen: bij Knorredikje in Rijnsburg vind je een ruime collectie tweedehandskinderkleding! Zo steek jij je kleine helemaal in het (bijna) nieuw voor een lage prijs. Vergeet niet voor jezelf nog even rond te neuzen, want ook de damescollectie van Knorredikje is de moeite van het bekijken waard.

MA’s atelier
Aan het Noordeinde in het centrum van Katwijk is Loods 17 gevestigd. Op deze plek hebben diverse ondernemers hun zaak. Je treft er bijvoorbeeld het gezellige MA’s Atelier, met een mooie collectie vintage en moderne kleding. Maar ze hebben ook schoenen, tassen en leuke accessoires! Voor kleding die je goed staat en niet veel kost, breng je dus een bezoekje aan MA’s atelier. Ben je hierna nog niet uitgeshopt? Loop even de straat uit en maak je outfit compleet in Winkelhart Zeezijde! Zo zie je maar: iets nieuws hoeft niet duur te zijn. En tweedehandskleding is ook nog eens heel duurzaam, dus met je aankoop draag je indirect bij aan een beter milieu. Daar kun je mee thuiskomen!

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy