menu
X

Nieuws

5x de leukste activiteiten voor in de herfstvakantie

Lekker, de herfstvakantie is begonnen! Lang uitslapen en even helemaal niet aan school denken. Tijd om leuke dingen te doen! Deze top-5 gaat je helpen om samen met je kind een onvergetelijke vakantie te beleven.

1. Bezoek Trix!
In Leiden kun je haar ontmoeten: de enige echte T. rex ‘Trix’. Ze is helemaal uit Amerika overgevlogen en sinds september te zien in Naturalis. Daar staat ze met haar 12 meter lengte en 6000 kilo aan botten, klauwen en tanden uitgestald in het Pesthuis (het entreegebouw van museum Naturalis). Eigenlijk hoort ze in Naturalis zelf thuis, maar dat is wegens een verbouwing gesloten tot eind 2018. Trix blijft tot 5 juni in Leiden en gaat dan voor een korte tijd naar Amerika. Gelukkig komt ze daarna definitief terug naar Nederland en krijgt ze een vaste plek in het verbouwde Naturalis. Wij willen haar natuurlijk niet kwijt!

2. Neem een duik in zwembad Aquamar
Niemand hoeft zich te vervelen in de herfstvakantie. Zwembad Aquamarorganiseert de ene na de andere spetterende activiteit. Elke dag is er weer iets nieuws te beleven: maandag zwembingo, dinsdag touwtrekken, donderdag een workshop suppen en vrijdag spijkerbroek hangen. Maar het leukste is natuurlijk het Halloweenfeest op woensdag! Het zwembad wordt daarvoor omgetoverd tot een super spannend griezelmoeras. Zwemmen moet je dus zeker doen deze vakantie!

3. Ga lasergamen...
Houd jij van een beetje actie? Kom lasergamen in Katwijk! Sinds januari 2016 kun op de Sandtlaan bij Lasergame Sports Katwijk jouw vaardigheid met de lasergun testen. Stel zelf je teams samen en speel tegen elkaar! Ben je klaar met gamen? Bespreek de wedstrijd onder het genot van een lekkere snack bij de bar. Versla al je vrienden tijdens dit bloedstollende spel!

4. ...of paintballen
Is lasergamen voor jou net iets te soft? Het kan altijd spannender! Wat dacht je van paintballen? Het concept is hetzelfde als bij lasergamen, alleen schiet je nu niet met laserstralen maar met flinke bollen verf. En dat kun je best voelen – en zien na afloop! Gelukkig hoef je het spel bij Marina Rijnsburg niet op onbeschermd terrein te spelen. Duik weg achter de vele objecten of verschuil je in een huisje. Zorg dat jij het potje wint!

5. Shop warme winterkleren in Zeezijde
Meiden houden van shoppen. In de herfstvakantie heb je ook eindelijk tijd om samen met je dochter die leuke winterjas te kopen, of lekkere warme schoenen waar jullie heel de tijd al naar verlangden. Ga op je vrije dag fijn met elkaar winkelen in Winkelhart Zeezijde! En geniet na het shoppen van een bakje koffie en iets lekkers in een van de leuke tentjes die Katwijk rijk is.

Kortom: jij en je kinderen komen jullie dagen wel door deze vakantie! Nu alleen nog kiezen waar je het eerst naartoe gaat.

18 oktober 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy