menu
X

Nieuws

Insta-proof restaurantjes in Katwijk

In Katwijk zijn er een hoop leuke adresjes waar je lekker kunt eten. Maar, het oog wil ook wat. Zeker als je dit vervolgens ook op Instagram kunt delen! Wij geven je een aantal Insta-proof adresjes.

Bar70
Bar70 is een hip restaurant aan de boulevard van Katwijk. Je kunt hiernaartoe voor een drankje, om te borrelen, te lunchen of dineren. De gezellige sfeer, de knusse hoekbanken en tafeltjes maakt deze locatie extra ‘instagrammable’.

Brasserie Buitenhuis
Deze gezellige brasserie aan het Valkenburgse Meer opende na een stevige verbouwing op 1 juli 2016 officieel haar deuren. Met maar liefst 150 zitplaatsen vind je altijd wel een fijn plekje. Plof neer op de banken bij de openhaard, ga zitten aan een van de gezellige tafeltjes of vertoef bij lekker weer op het terras met uitzicht over het meer. Enne.. vergeet natuurlijk niet om het even vast te leggen met een foto ;).

SandCbar
Bij dit strandpaviljoen kun je genieten van gerechten uit de mediterrane keuken met uitzicht over het strand en de zee. Zoek een gezellige tafel uit of strijk neer op het terras. Een perfecte omgeving voor een selfie.

Locals
Bij dit gezellige lunchcafé kun je kiezen uit diverse ontbijt en lunchgerechten, maar ook serveren ze hier heerlijke taarten, muffins en brownies. Erg lekker, maar ook ideaal voor het maken van een leuke #foodpic.

Welke locatie is volgens jou helemaal Insta-proof? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

5x de leukste activiteiten voor in de herfstvakantie

Lekker, de herfstvakantie is begonnen! Lang uitslapen en even helemaal niet aan school denken. Tijd om leuke dingen te doen! Deze top-5 gaat je helpen om samen met je kind een onvergetelijke vakantie te beleven.

Let's go thrifting! Tweedehands shoppen in Katwijk

Tweedehands? Zo gek nog niet! Ben je toe aan iets nieuws voor je garderobe? Waarschijnlijk denk je dan meteen aan het gezellige Winkelhart Zeezijde pal aan de Katwijkse kust. Daar zijn inderdaad veel leuke winkels te vinden! Maar ook als je op de duurzame en goedkope(re) toer wilt, kun je in Katwijk goed terecht. Je vindt er namelijk mooie tweedehandskledingwinkels: de Kledingkade en MA’s Atelier in Katwijk aan Zee en Knorredikje in Rijnsburg.

Insta-proof restaurantjes in Katwijk

In Katwijk zijn er een hoop leuke adresjes waar je lekker kunt eten. Maar, het oog wil ook wat. Zeker als je dit vervolgens ook op Instagram kunt delen! Wij geven je een aantal Insta-proof adresjes.

4x de leukste lifestyle winkels in Zeezijde Katwijk

In Winkelhart Zeezijde in Katwijk kun je goed shoppen voor een nieuwe outfit en accessoires. Maar in het winkelcentrum kun je terecht voor meer dan mode alleen!

To do: Katwijkse strand in de herfst

Katwijk is strand, ook in de herfst! Bij het strand denk je natuurlijk aan de zon en warme temperaturen. Maar de zomer is niet het enige seizoen om te vertoeven op het strand. Hier 5 dingen die je het aankomende seizoen kunt doen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy