menu
X

Nieuws

Insta-proof restaurantjes in Katwijk

In Katwijk zijn er een hoop leuke adresjes waar je lekker kunt eten. Maar, het oog wil ook wat. Zeker als je dit vervolgens ook op Instagram kunt delen! Wij geven je een aantal Insta-proof adresjes.

Bar70
Bar70 is een hip restaurant aan de boulevard van Katwijk. Je kunt hiernaartoe voor een drankje, om te borrelen, te lunchen of dineren. De gezellige sfeer, de knusse hoekbanken en tafeltjes maakt deze locatie extra ‘instagrammable’.

Brasserie Buitenhuis
Deze gezellige brasserie aan het Valkenburgse Meer opende na een stevige verbouwing op 1 juli 2016 officieel haar deuren. Met maar liefst 150 zitplaatsen vind je altijd wel een fijn plekje. Plof neer op de banken bij de openhaard, ga zitten aan een van de gezellige tafeltjes of vertoef bij lekker weer op het terras met uitzicht over het meer. Enne.. vergeet natuurlijk niet om het even vast te leggen met een foto ;).

SandCbar
Bij dit strandpaviljoen kun je genieten van gerechten uit de mediterrane keuken met uitzicht over het strand en de zee. Zoek een gezellige tafel uit of strijk neer op het terras. Een perfecte omgeving voor een selfie.

Locals
Bij dit gezellige lunchcafé kun je kiezen uit diverse ontbijt en lunchgerechten, maar ook serveren ze hier heerlijke taarten, muffins en brownies. Erg lekker, maar ook ideaal voor het maken van een leuke #foodpic.

Welke locatie is volgens jou helemaal Insta-proof? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!

29 september 2019

Deel:

© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy