menu
X

Nieuws

Insta-proof restaurantjes in Katwijk

In Katwijk zijn er een hoop leuke adresjes waar je lekker kunt eten. Maar, het oog wil ook wat. Zeker als je dit vervolgens ook op Instagram kunt delen! Wij geven je een aantal Insta-proof adresjes.

Bar70
Bar70 is een hip restaurant aan de boulevard van Katwijk. Je kunt hiernaartoe voor een drankje, om te borrelen, te lunchen of dineren. De gezellige sfeer, de knusse hoekbanken en tafeltjes maakt deze locatie extra ‘instagrammable’.

Brasserie Buitenhuis
Deze gezellige brasserie aan het Valkenburgse Meer opende na een stevige verbouwing op 1 juli 2016 officieel haar deuren. Met maar liefst 150 zitplaatsen vind je altijd wel een fijn plekje. Plof neer op de banken bij de openhaard, ga zitten aan een van de gezellige tafeltjes of vertoef bij lekker weer op het terras met uitzicht over het meer. Enne.. vergeet natuurlijk niet om het even vast te leggen met een foto ;).

SandCbar
Bij dit strandpaviljoen kun je genieten van gerechten uit de mediterrane keuken met uitzicht over het strand en de zee. Zoek een gezellige tafel uit of strijk neer op het terras. Een perfecte omgeving voor een selfie.

Locals
Bij dit gezellige lunchcafé kun je kiezen uit diverse ontbijt en lunchgerechten, maar ook serveren ze hier heerlijke taarten, muffins en brownies. Erg lekker, maar ook ideaal voor het maken van een leuke #foodpic.

Welke locatie is volgens jou helemaal Insta-proof? Laat het ons weten via Facebook of Instagram!

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy