menu
X

Nieuws

4x de leukste lifestyle winkels in Zeezijde Katwijk

In Winkelhart Zeezijde in Katwijk kun je goed shoppen voor een nieuwe outfit en accessoires. Maar in het winkelcentrum kun je terecht voor meer dan mode alleen!

We geven je een klein overzicht van winkels in het Katwijkse winkelcentrum waar je terecht kunt voor leuke gadgets en lifestyle producten.

Roest conceptstore
Bij Roest conceptstore kun je terecht voor (handgemaakte) woon- en modeaccessoires. Van tassen, jassen, kussens, kaarsen, sleutelhangers maar ook planten, lampen en potten: Roest is van alle markten thuis! Adres: Noordzeepassage 103, 2225 CD Katwijk

Me Zus & Me Zo
Me Zus & Me Zo is een conceptstore waar je terecht kunt voor tassen, sieraden, dames- en kinderkleding, babykleding, leuke woonartikelen, en nog veel meer! Alles in de winkel is met zorg uitgezocht; originele producten met een eigen verhaal. Adres: Badstraat 13, 2225 BL Katwijk

Silk & Design
Bij Silk & Design kun je terecht voor leuke woonaccessoires. Elke week zijn er weer nieuwe artikelen in de winkel! Vind hier je lampen, kussens, kleedjes, kerstdecoratie en nog veel meer! Neem vooral eens een kijkje op de Facebook pagina van Silk & Design. Adres: Princestraat 34, 2225 GC Katwijk

Licht & Accessoires
Licht & Accessoires is een verlichtingsspeciaalzaak gespecialiseerd in lampen, kappen, ventilatoren, buitenlampen en ledverlichting. Maar wist je dat deze winkel ook een uitgebreid assortiment aan spiegels, klokken en kapstokken heeft? Bekijk alvast een groot deel van het aanbod gemakkelijk via de webshop van Licht en Accessoires. Adres: Princestraat 39, 2225 EZ Katwijk

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy