menu
X

Nieuws

4x de leukste lifestyle winkels in Zeezijde Katwijk

In Winkelhart Zeezijde in Katwijk kun je goed shoppen voor een nieuwe outfit en accessoires. Maar in het winkelcentrum kun je terecht voor meer dan mode alleen!

We geven je een klein overzicht van winkels in het Katwijkse winkelcentrum waar je terecht kunt voor leuke gadgets en lifestyle producten.

Roest conceptstore
Bij Roest conceptstore kun je terecht voor (handgemaakte) woon- en modeaccessoires. Van tassen, jassen, kussens, kaarsen, sleutelhangers maar ook planten, lampen en potten: Roest is van alle markten thuis! Adres: Noordzeepassage 103, 2225 CD Katwijk

Me Zus & Me Zo
Me Zus & Me Zo is een conceptstore waar je terecht kunt voor tassen, sieraden, dames- en kinderkleding, babykleding, leuke woonartikelen, en nog veel meer! Alles in de winkel is met zorg uitgezocht; originele producten met een eigen verhaal. Adres: Badstraat 13, 2225 BL Katwijk

Silk & Design
Bij Silk & Design kun je terecht voor leuke woonaccessoires. Elke week zijn er weer nieuwe artikelen in de winkel! Vind hier je lampen, kussens, kleedjes, kerstdecoratie en nog veel meer! Neem vooral eens een kijkje op de Facebook pagina van Silk & Design. Adres: Princestraat 34, 2225 GC Katwijk

Licht & Accessoires
Licht & Accessoires is een verlichtingsspeciaalzaak gespecialiseerd in lampen, kappen, ventilatoren, buitenlampen en ledverlichting. Maar wist je dat deze winkel ook een uitgebreid assortiment aan spiegels, klokken en kapstokken heeft? Bekijk alvast een groot deel van het aanbod gemakkelijk via de webshop van Licht en Accessoires. Adres: Princestraat 39, 2225 EZ Katwijk

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde tijdelijk geopend voor autoverkeer

In verband met de coronacrisis zullen de beweegbare palen (pollers) op de Badstraat en de Voorstraat vanaf 31 maart 2020 van 5:30 tot 20:30 uur naar beneden staan.

Insta-shoppen bij Me Zus & Me Zo

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen heeft Me Zus & Me Zo haar deuren tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze bezorgen hun super leuke producten nu gewoon bij je thuis!

Personal shopping bij Sisters Fashion

Ook Sisters heeft de nodige maatregelen getroffen rondom het coronavirus, om het winkelen voor klanten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Ze introduceren daarom het personal shoppen!

De Ster mode

De Ster mode is gewoon volgens haar normale openingstijden open, maar snapt het heel goed als je liever niet naar de winkels gaat. Daarom willen ze met alle liefde je favoriete items bij je thuisbrengen!

Online of privé shoppen bij Kids Aan Zee

Kids Aan Zee gaat het ook anders aanpakken de komende periode. Ze hebben hun openingstijden tijdelijk aangepast (die je op hun socials kunt vinden) én ze hebben wat nieuwe manieren bedacht om de leukste kleding voor je kleine te shoppen, zo veilig mogelijk natuurlijk :-)

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy