menu
X

Nieuws

4x de leukste lifestyle winkels in Zeezijde Katwijk

In Winkelhart Zeezijde in Katwijk kun je goed shoppen voor een nieuwe outfit en accessoires. Maar in het winkelcentrum kun je terecht voor meer dan mode alleen!

We geven je een klein overzicht van winkels in het Katwijkse winkelcentrum waar je terecht kunt voor leuke gadgets en lifestyle producten.

Roest conceptstore
Bij Roest conceptstore kun je terecht voor (handgemaakte) woon- en modeaccessoires. Van tassen, jassen, kussens, kaarsen, sleutelhangers maar ook planten, lampen en potten: Roest is van alle markten thuis! Adres: Noordzeepassage 103, 2225 CD Katwijk

Me Zus & Me Zo
Me Zus & Me Zo is een conceptstore waar je terecht kunt voor tassen, sieraden, dames- en kinderkleding, babykleding, leuke woonartikelen, en nog veel meer! Alles in de winkel is met zorg uitgezocht; originele producten met een eigen verhaal. Adres: Badstraat 13, 2225 BL Katwijk

Silk & Design
Bij Silk & Design kun je terecht voor leuke woonaccessoires. Elke week zijn er weer nieuwe artikelen in de winkel! Vind hier je lampen, kussens, kleedjes, kerstdecoratie en nog veel meer! Neem vooral eens een kijkje op de Facebook pagina van Silk & Design. Adres: Princestraat 34, 2225 GC Katwijk

Licht & Accessoires
Licht & Accessoires is een verlichtingsspeciaalzaak gespecialiseerd in lampen, kappen, ventilatoren, buitenlampen en ledverlichting. Maar wist je dat deze winkel ook een uitgebreid assortiment aan spiegels, klokken en kapstokken heeft? Bekijk alvast een groot deel van het aanbod gemakkelijk via de webshop van Licht en Accessoires. Adres: Princestraat 39, 2225 EZ Katwijk

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

5x de leukste activiteiten voor in de herfstvakantie

Lekker, de herfstvakantie is begonnen! Lang uitslapen en even helemaal niet aan school denken. Tijd om leuke dingen te doen! Deze top-5 gaat je helpen om samen met je kind een onvergetelijke vakantie te beleven.

Let's go thrifting! Tweedehands shoppen in Katwijk

Tweedehands? Zo gek nog niet! Ben je toe aan iets nieuws voor je garderobe? Waarschijnlijk denk je dan meteen aan het gezellige Winkelhart Zeezijde pal aan de Katwijkse kust. Daar zijn inderdaad veel leuke winkels te vinden! Maar ook als je op de duurzame en goedkope(re) toer wilt, kun je in Katwijk goed terecht. Je vindt er namelijk mooie tweedehandskledingwinkels: de Kledingkade en MA’s Atelier in Katwijk aan Zee en Knorredikje in Rijnsburg.

Insta-proof restaurantjes in Katwijk

In Katwijk zijn er een hoop leuke adresjes waar je lekker kunt eten. Maar, het oog wil ook wat. Zeker als je dit vervolgens ook op Instagram kunt delen! Wij geven je een aantal Insta-proof adresjes.

4x de leukste lifestyle winkels in Zeezijde Katwijk

In Winkelhart Zeezijde in Katwijk kun je goed shoppen voor een nieuwe outfit en accessoires. Maar in het winkelcentrum kun je terecht voor meer dan mode alleen!

To do: Katwijkse strand in de herfst

Katwijk is strand, ook in de herfst! Bij het strand denk je natuurlijk aan de zon en warme temperaturen. Maar de zomer is niet het enige seizoen om te vertoeven op het strand. Hier 5 dingen die je het aankomende seizoen kunt doen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy