menu
X

Nieuws

To do: Katwijkse strand in de herfst

Katwijk is strand, ook in de herfst! Bij het strand denk je natuurlijk aan de zon en warme temperaturen. Maar de zomer is niet het enige seizoen om te vertoeven op het strand. Hier 5 dingen die je het aankomende seizoen kunt doen.

Yoga op het Katwijkse strand
Het strand en yoga, dé combinatie om volledig tot rust te komen. De opkomende zon en de bruisende branding zijn het perfecte decor ervoor. Tot en met 1 oktober kun je in katwijk iedere zondag nog meedoen met een yoga les bij strandpaviljoen Surf en Beach.

Knutselen bij het Natuurcentrum Voor de kinderen is ook genoeg te doen op het Katwijkse strand, bijvoorbeeld knutselen bij het Natuurcentrum. Iedere keer kunnen de kinderen weer iets anders maken. Hier zie je precies op welke data de knutselmiddagen zijn.

Muizwemmen
Voor de kinderen, maar ook voor de ouders een leerzame middag: muizwemmen met ABZee. Samen met gecertificeerde instructeurs leer je wat te doen wanneer je in een mui belandt. Met 1 uur theorie en 1,5 uur praktijkles hoopt ABZee jou en je kinderen iets te leren over de verraderlijke stroming van de zee.

Vliegeren
Simpel, maar dit blijft leuk om te doen. Koop een mooie vlieger bijvoorbeeld bij de Intertoys in het centrum. Ga lekker het strand op en een leuke middag is gegarandeerd!

Garnalen trekken
Vanaf september is het weer garnalenseizoen! Een bijzondere activiteit die je nu zelf kunt ondernemen op het Katwijkse strand is garnalen trekken. Ook zijn er vast wel Katwijkse garnalentrekkers die je een handje willen helpen, of je op zijn minst wat willen vertellen over deze unieke hobby. Meer informatie vind je hier in een eerder artikel.

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

5x de leukste activiteiten voor in de herfstvakantie

Lekker, de herfstvakantie is begonnen! Lang uitslapen en even helemaal niet aan school denken. Tijd om leuke dingen te doen! Deze top-5 gaat je helpen om samen met je kind een onvergetelijke vakantie te beleven.

Let's go thrifting! Tweedehands shoppen in Katwijk

Tweedehands? Zo gek nog niet! Ben je toe aan iets nieuws voor je garderobe? Waarschijnlijk denk je dan meteen aan het gezellige Winkelhart Zeezijde pal aan de Katwijkse kust. Daar zijn inderdaad veel leuke winkels te vinden! Maar ook als je op de duurzame en goedkope(re) toer wilt, kun je in Katwijk goed terecht. Je vindt er namelijk mooie tweedehandskledingwinkels: de Kledingkade en MA’s Atelier in Katwijk aan Zee en Knorredikje in Rijnsburg.

Insta-proof restaurantjes in Katwijk

In Katwijk zijn er een hoop leuke adresjes waar je lekker kunt eten. Maar, het oog wil ook wat. Zeker als je dit vervolgens ook op Instagram kunt delen! Wij geven je een aantal Insta-proof adresjes.

4x de leukste lifestyle winkels in Zeezijde Katwijk

In Winkelhart Zeezijde in Katwijk kun je goed shoppen voor een nieuwe outfit en accessoires. Maar in het winkelcentrum kun je terecht voor meer dan mode alleen!

To do: Katwijkse strand in de herfst

Katwijk is strand, ook in de herfst! Bij het strand denk je natuurlijk aan de zon en warme temperaturen. Maar de zomer is niet het enige seizoen om te vertoeven op het strand. Hier 5 dingen die je het aankomende seizoen kunt doen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy