menu
X

Nieuws

To do: Katwijkse strand in de herfst

Katwijk is strand, ook in de herfst! Bij het strand denk je natuurlijk aan de zon en warme temperaturen. Maar de zomer is niet het enige seizoen om te vertoeven op het strand. Hier 5 dingen die je het aankomende seizoen kunt doen.

Yoga op het Katwijkse strand
Het strand en yoga, dé combinatie om volledig tot rust te komen. De opkomende zon en de bruisende branding zijn het perfecte decor ervoor. Tot en met 1 oktober kun je in katwijk iedere zondag nog meedoen met een yoga les bij strandpaviljoen Surf en Beach.

Knutselen bij het Natuurcentrum Voor de kinderen is ook genoeg te doen op het Katwijkse strand, bijvoorbeeld knutselen bij het Natuurcentrum. Iedere keer kunnen de kinderen weer iets anders maken. Hier zie je precies op welke data de knutselmiddagen zijn.

Muizwemmen
Voor de kinderen, maar ook voor de ouders een leerzame middag: muizwemmen met ABZee. Samen met gecertificeerde instructeurs leer je wat te doen wanneer je in een mui belandt. Met 1 uur theorie en 1,5 uur praktijkles hoopt ABZee jou en je kinderen iets te leren over de verraderlijke stroming van de zee.

Vliegeren
Simpel, maar dit blijft leuk om te doen. Koop een mooie vlieger bijvoorbeeld bij de Intertoys in het centrum. Ga lekker het strand op en een leuke middag is gegarandeerd!

Garnalen trekken
Vanaf september is het weer garnalenseizoen! Een bijzondere activiteit die je nu zelf kunt ondernemen op het Katwijkse strand is garnalen trekken. Ook zijn er vast wel Katwijkse garnalentrekkers die je een handje willen helpen, of je op zijn minst wat willen vertellen over deze unieke hobby. Meer informatie vind je hier in een eerder artikel.

01 januari 1970

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy