menu
X

Nieuws

Mannendag in de Zeezijde

Zaterdag 28 september was de dag speciaal voor alle mannen in het centrum! De Zeezijde was gevuld met stoere voertuigen, hamburgers, schilderijen en roofvogels. Het herfstachtige weer mocht de pret natuurlijk niet drukken want: echte mannen, die kennen geen regen!

Dodge RAM Club
De mannen van de Dodge RAM Club stonden op het Andreasplein met hun auto's waar iedereen van droomt. De Amerikaanse vlaggen op de auto's kon je al van verre zien wapperen. Jong en oud waren verwonderd over deze bakbeesten!

Valkenvlucht Roofvogel demonstraties
Een hoogtepunt van de mannendag was zeker het duo van valkenvlucht roofvogel demonstraties. De mannen kwamen helemaal uit Enschede naar ons centrum om de hele dag toffe en leerzame shows te geven met hun roofvogels. Van Zeearend tot Gier, ze waren allemaal te bewonderen in de Princestraat.

Foodtrucks
Met hun gekleurde trucks en zomerse uitstraling fleurde de foodtrucks de straat helemaal op. De hele dag stonden ze klaar om een lekkere hamburger of warme bak koffie te maken voor de mannen die even wilde bijkomen.

De mannendag 2019 was weer een spetterend succes! Houdt onze social media kanalen goed in de gaten voor de volgende evenementen in het centrum van Katwijk.

29 september 2019

Deel:

© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy