menu
X

Nieuws

Mannendag in de Zeezijde

Zaterdag 28 september was de dag speciaal voor alle mannen in het centrum! De Zeezijde was gevuld met stoere voertuigen, hamburgers, schilderijen en roofvogels. Het herfstachtige weer mocht de pret natuurlijk niet drukken want: echte mannen, die kennen geen regen!

Dodge RAM Club
De mannen van de Dodge RAM Club stonden op het Andreasplein met hun auto's waar iedereen van droomt. De Amerikaanse vlaggen op de auto's kon je al van verre zien wapperen. Jong en oud waren verwonderd over deze bakbeesten!

Valkenvlucht Roofvogel demonstraties
Een hoogtepunt van de mannendag was zeker het duo van valkenvlucht roofvogel demonstraties. De mannen kwamen helemaal uit Enschede naar ons centrum om de hele dag toffe en leerzame shows te geven met hun roofvogels. Van Zeearend tot Gier, ze waren allemaal te bewonderen in de Princestraat.

Foodtrucks
Met hun gekleurde trucks en zomerse uitstraling fleurde de foodtrucks de straat helemaal op. De hele dag stonden ze klaar om een lekkere hamburger of warme bak koffie te maken voor de mannen die even wilde bijkomen.

De mannendag 2019 was weer een spetterend succes! Houdt onze social media kanalen goed in de gaten voor de volgende evenementen in het centrum van Katwijk.

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

5x de leukste activiteiten voor in de herfstvakantie

Lekker, de herfstvakantie is begonnen! Lang uitslapen en even helemaal niet aan school denken. Tijd om leuke dingen te doen! Deze top-5 gaat je helpen om samen met je kind een onvergetelijke vakantie te beleven.

Let's go thrifting! Tweedehands shoppen in Katwijk

Tweedehands? Zo gek nog niet! Ben je toe aan iets nieuws voor je garderobe? Waarschijnlijk denk je dan meteen aan het gezellige Winkelhart Zeezijde pal aan de Katwijkse kust. Daar zijn inderdaad veel leuke winkels te vinden! Maar ook als je op de duurzame en goedkope(re) toer wilt, kun je in Katwijk goed terecht. Je vindt er namelijk mooie tweedehandskledingwinkels: de Kledingkade en MA’s Atelier in Katwijk aan Zee en Knorredikje in Rijnsburg.

Insta-proof restaurantjes in Katwijk

In Katwijk zijn er een hoop leuke adresjes waar je lekker kunt eten. Maar, het oog wil ook wat. Zeker als je dit vervolgens ook op Instagram kunt delen! Wij geven je een aantal Insta-proof adresjes.

4x de leukste lifestyle winkels in Zeezijde Katwijk

In Winkelhart Zeezijde in Katwijk kun je goed shoppen voor een nieuwe outfit en accessoires. Maar in het winkelcentrum kun je terecht voor meer dan mode alleen!

To do: Katwijkse strand in de herfst

Katwijk is strand, ook in de herfst! Bij het strand denk je natuurlijk aan de zon en warme temperaturen. Maar de zomer is niet het enige seizoen om te vertoeven op het strand. Hier 5 dingen die je het aankomende seizoen kunt doen.

Alle berichten »
© 2019 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy