menu
X

Nieuws

Mannendag in de Zeezijde

Zaterdag 28 september was de dag speciaal voor alle mannen in het centrum! De Zeezijde was gevuld met stoere voertuigen, hamburgers, schilderijen en roofvogels. Het herfstachtige weer mocht de pret natuurlijk niet drukken want: echte mannen, die kennen geen regen!

Dodge RAM Club
De mannen van de Dodge RAM Club stonden op het Andreasplein met hun auto's waar iedereen van droomt. De Amerikaanse vlaggen op de auto's kon je al van verre zien wapperen. Jong en oud waren verwonderd over deze bakbeesten!

Valkenvlucht Roofvogel demonstraties
Een hoogtepunt van de mannendag was zeker het duo van valkenvlucht roofvogel demonstraties. De mannen kwamen helemaal uit Enschede naar ons centrum om de hele dag toffe en leerzame shows te geven met hun roofvogels. Van Zeearend tot Gier, ze waren allemaal te bewonderen in de Princestraat.

Foodtrucks
Met hun gekleurde trucks en zomerse uitstraling fleurde de foodtrucks de straat helemaal op. De hele dag stonden ze klaar om een lekkere hamburger of warme bak koffie te maken voor de mannen die even wilde bijkomen.

De mannendag 2019 was weer een spetterend succes! Houdt onze social media kanalen goed in de gaten voor de volgende evenementen in het centrum van Katwijk.

29 september 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy