menu
X

Nieuws

Even voorstellen: Mi Sueño

Op de Princestraat is sinds kort een gloednieuwe kledingwinkel gevestigd: Mi Sueño. Een trendy winkel met prijsjes tussen de €15 en €20 euro, welke veel meer verkoopt dan alleen kleding. Jassen, tassen, accessoires en binnenkort ook schoenen: je kunt bij Mi Sueño terecht voor een complete outfit. Wij gingen op de koffie en maakten een praatje met Sandra, de visual merchandiser van Mi Sueño Katwijk.

Komt Mi Sueño je bekend voor? Dat kan kloppen: er zijn namelijk meerdere winkelfilialen in onder andere Noordwijk, Uithoorn en Zandvoort. Het team van Mi Sueño wilde al heel lang een winkel openen in Katwijk, mede op aanbevelen van de Katwijkse medewerkers. Tijdens de koffie vertelt Sandra vol enthousiasme over hoe de dorpse sfeer, de herkenbare gezichten en het bruisende centrum ervoor zorgde dat Mi Sueño de sprong waagde:

“Iedere winkel heeft zijn eigen uitstraling en dat dragen wij ook uit op Instagram waar wij voor elke winkel een eigen kanaal hebben (@misuenokatwijk). Wat Mi Sueño in Katwijk uniek maakt is dat wij echt een persoonlijke relatie met de klanten hebben en dat maakt ons werk zo leuk. De dorpse sfeer geeft ruimte om een bakkie doen met onze klanten, een praatje te maken en ze persoonlijk helpen met de keuze van hun items, dat maakt de winkel in Katwijk echt uniek. Ook misten wij nog een budget kledingwinkel in Katwijk, met onze prijsjes tussen de €15 en €20 (met uitzondering van de jassen) kunnen wij daar nu het verschil in maken.

Wat bijzonder is aan onze winkel, is dat wij elke week nieuwe collecties binnenkrijgen. Er worden elke week nieuwe items ingekocht in Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk. Op deze manier blijven we heel erg bij de trends van het moment en kunnen we inspelen op de behoeften van de klant.

Echte aanraders voor de Katwijkse vrouw zijn de Mi Sueño stretch broeken en vesten. Je kunt ze overal mee combineren en ze zijn super budget-proof. Onze stretchbroeken kun je bijvoorbeeld al scoren voor €12,50. We hechten veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding: mooie items tegen een scherpe prijs.

Mi Sueño is gericht op klanten van 15 jaar, maar ook van 85 jaar! Iedereen is welkom. Wij vinden het belangrijk iemand te helpen met het vinden van een item dat bij ze past. Hierbij zijn we heel eerlijk in onze verkoop en houden we rekening met de persoonlijke mening van onze klanten. Vrouwen die houden van een trendy look voor een goede prijs, zijn bij ons aan het juiste adres.”

Als wij Sandra tot slot vragen hoe zij Mi Sueño in 3 woorden omschrijft, beantwoord zij enthousiast: “Betaalbaar, vernieuwend en trendy!”

Nieuwsgierig geworden? Je kunt Mi Sueño vinden op Princestraat 28 in Zeezijde Katwijk.

20 oktober 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde tijdelijk geopend voor autoverkeer

In verband met de coronacrisis zullen de beweegbare palen (pollers) op de Badstraat en de Voorstraat vanaf 31 maart 2020 van 5:30 tot 20:30 uur naar beneden staan.

Insta-shoppen bij Me Zus & Me Zo

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen heeft Me Zus & Me Zo haar deuren tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze bezorgen hun super leuke producten nu gewoon bij je thuis!

Personal shopping bij Sisters Fashion

Ook Sisters heeft de nodige maatregelen getroffen rondom het coronavirus, om het winkelen voor klanten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Ze introduceren daarom het personal shoppen!

De Ster mode

De Ster mode is gewoon volgens haar normale openingstijden open, maar snapt het heel goed als je liever niet naar de winkels gaat. Daarom willen ze met alle liefde je favoriete items bij je thuisbrengen!

Online of privé shoppen bij Kids Aan Zee

Kids Aan Zee gaat het ook anders aanpakken de komende periode. Ze hebben hun openingstijden tijdelijk aangepast (die je op hun socials kunt vinden) én ze hebben wat nieuwe manieren bedacht om de leukste kleding voor je kleine te shoppen, zo veilig mogelijk natuurlijk :-)

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy