menu
X

Nieuws

Even voorstellen: Mi Sueño

Op de Princestraat is sinds kort een gloednieuwe kledingwinkel gevestigd: Mi Sueño. Een trendy winkel met prijsjes tussen de €15 en €20 euro, welke veel meer verkoopt dan alleen kleding. Jassen, tassen, accessoires en binnenkort ook schoenen: je kunt bij Mi Sueño terecht voor een complete outfit. Wij gingen op de koffie en maakten een praatje met Sandra, de visual merchandiser van Mi Sueño Katwijk.

Komt Mi Sueño je bekend voor? Dat kan kloppen: er zijn namelijk meerdere winkelfilialen in onder andere Noordwijk, Uithoorn en Zandvoort. Het team van Mi Sueño wilde al heel lang een winkel openen in Katwijk, mede op aanbevelen van de Katwijkse medewerkers. Tijdens de koffie vertelt Sandra vol enthousiasme over hoe de dorpse sfeer, de herkenbare gezichten en het bruisende centrum ervoor zorgde dat Mi Sueño de sprong waagde:

“Iedere winkel heeft zijn eigen uitstraling en dat dragen wij ook uit op Instagram waar wij voor elke winkel een eigen kanaal hebben (@misuenokatwijk). Wat Mi Sueño in Katwijk uniek maakt is dat wij echt een persoonlijke relatie met de klanten hebben en dat maakt ons werk zo leuk. De dorpse sfeer geeft ruimte om een bakkie doen met onze klanten, een praatje te maken en ze persoonlijk helpen met de keuze van hun items, dat maakt de winkel in Katwijk echt uniek. Ook misten wij nog een budget kledingwinkel in Katwijk, met onze prijsjes tussen de €15 en €20 (met uitzondering van de jassen) kunnen wij daar nu het verschil in maken.

Wat bijzonder is aan onze winkel, is dat wij elke week nieuwe collecties binnenkrijgen. Er worden elke week nieuwe items ingekocht in Spanje, Italië, Duitsland en Frankrijk. Op deze manier blijven we heel erg bij de trends van het moment en kunnen we inspelen op de behoeften van de klant.

Echte aanraders voor de Katwijkse vrouw zijn de Mi Sueño stretch broeken en vesten. Je kunt ze overal mee combineren en ze zijn super budget-proof. Onze stretchbroeken kun je bijvoorbeeld al scoren voor €12,50. We hechten veel waarde aan de prijs-kwaliteit verhouding: mooie items tegen een scherpe prijs.

Mi Sueño is gericht op klanten van 15 jaar, maar ook van 85 jaar! Iedereen is welkom. Wij vinden het belangrijk iemand te helpen met het vinden van een item dat bij ze past. Hierbij zijn we heel eerlijk in onze verkoop en houden we rekening met de persoonlijke mening van onze klanten. Vrouwen die houden van een trendy look voor een goede prijs, zijn bij ons aan het juiste adres.”

Als wij Sandra tot slot vragen hoe zij Mi Sueño in 3 woorden omschrijft, beantwoord zij enthousiast: “Betaalbaar, vernieuwend en trendy!”

Nieuwsgierig geworden? Je kunt Mi Sueño vinden op Princestraat 28 in Zeezijde Katwijk.

20 oktober 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy