menu
X

Nieuws

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Op zaterdag 16 november zal Sinterklaas om 13:30 uur per boot arriveren in Katwijk aan zee bij de Zwaaikom. Aan boord zit de Pietenband, dus we zullen ze van verre al aan horen komen.

Burgemeester Visser zal de sint aan de kade opwachten met hopelijk heel veel enthousiaste kinderen en ouders. Natuurlijk worden daar al handjes geschud en met elkaar gezongen.

Sinterklaas en zijn pieten zullen hun weg vervolgen per koets in een optocht. De Jong Flora Band (Flora Band orkesten) zal voorop in de stoet lopen met daarachter de Twirlgirls en Sinterklaas en hoofdpiet in een rijtuig. De Pietenband en pieten zullen aansluiten met een ieder die verder mee wil lopen. Vanuit de Zwaaikom zal de stoet via de Tramstraat en Badstraat eindigen op de Princestraat.

Vanaf het bordes boven Livera Katwijk zal Sinterklaas iedereen toespreken om daarna door het winkelcentrum Zeezijde te gaan wandelen. Er is dan gelegenheid om handen te schudden, verlanglijstjes in te leveren en met Sint en Piet op de foto te gaan. Ook zullen er verschillende pietenspelen zijn in het dorp, onder leiding van de Pieten. Rond 17:00 uur zal Sinterklaas het winkelcentrum Zeezijde verlaten. Want ja, er wacht hem dan nog een drukke nacht met schoenbezoeken.

01 november 2019

Deel:

© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy