menu
X

Nieuws

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Op zaterdag 16 november zal Sinterklaas om 13:30 uur per boot arriveren in Katwijk aan zee bij de Zwaaikom. Aan boord zit de Pietenband, dus we zullen ze van verre al aan horen komen.

Burgemeester Visser zal de sint aan de kade opwachten met hopelijk heel veel enthousiaste kinderen en ouders. Natuurlijk worden daar al handjes geschud en met elkaar gezongen.

Sinterklaas en zijn pieten zullen hun weg vervolgen per koets in een optocht. De Jong Flora Band (Flora Band orkesten) zal voorop in de stoet lopen met daarachter de Twirlgirls en Sinterklaas en hoofdpiet in een rijtuig. De Pietenband en pieten zullen aansluiten met een ieder die verder mee wil lopen. Vanuit de Zwaaikom zal de stoet via de Tramstraat en Badstraat eindigen op de Princestraat.

Vanaf het bordes boven Livera Katwijk zal Sinterklaas iedereen toespreken om daarna door het winkelcentrum Zeezijde te gaan wandelen. Er is dan gelegenheid om handen te schudden, verlanglijstjes in te leveren en met Sint en Piet op de foto te gaan. Ook zullen er verschillende pietenspelen zijn in het dorp, onder leiding van de Pieten. Rond 17:00 uur zal Sinterklaas het winkelcentrum Zeezijde verlaten. Want ja, er wacht hem dan nog een drukke nacht met schoenbezoeken.

01 november 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde tijdelijk geopend voor autoverkeer

In verband met de coronacrisis zullen de beweegbare palen (pollers) op de Badstraat en de Voorstraat vanaf 31 maart 2020 van 5:30 tot 20:30 uur naar beneden staan.

Insta-shoppen bij Me Zus & Me Zo

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen heeft Me Zus & Me Zo haar deuren tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze bezorgen hun super leuke producten nu gewoon bij je thuis!

Personal shopping bij Sisters Fashion

Ook Sisters heeft de nodige maatregelen getroffen rondom het coronavirus, om het winkelen voor klanten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Ze introduceren daarom het personal shoppen!

De Ster mode

De Ster mode is gewoon volgens haar normale openingstijden open, maar snapt het heel goed als je liever niet naar de winkels gaat. Daarom willen ze met alle liefde je favoriete items bij je thuisbrengen!

Online of privé shoppen bij Kids Aan Zee

Kids Aan Zee gaat het ook anders aanpakken de komende periode. Ze hebben hun openingstijden tijdelijk aangepast (die je op hun socials kunt vinden) én ze hebben wat nieuwe manieren bedacht om de leukste kleding voor je kleine te shoppen, zo veilig mogelijk natuurlijk :-)

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy