menu
X

Nieuws

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

1. Roest mini
We hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat Roest mini een van Sint’s favoriete adresjes is. De mini conceptstore is nog maar net geopend, maar nu al geliefd bij Sint en pieten. Roest mini heeft speelgoed van onder andere de merken Little Dutch, Jellycat, Liewood en The Gift Label. In de winkel helpen de meiden van Roest je maar al te graag met het samenstellen van een leuk kadopakket en inpakken kunnen ze als de beste! Elk kadotje wordt een feestje met glitters, papier, confetti en strikjes!
Locatie van Roest Mini: Emmaplein

2. Krijn verdoes
Liefde gaat door de maag! Het snoepgoed van Krijn Verdoes valt elk jaar weer in de smaak bij sint. Dit jaar hebben ze speciaal voor Sinterklaas een tasje samengesteld met al zijn favoriete snoepgoed erin. Chocola, marsepein, pepernoten en nog veel meer lekkers! Het perfecte kado voor kleine (en grote) zoetekauwen.
Locatie van Krijn Verdoes: Voorstraat 21

3. Humpy
Voor kleine studentjes hebben ze bij Humpy een kado waar je jarenlang plezier van hebt. Naar school gaan wordt heel stuk leuker met de tassen van Zebra Trends! Rugzakken in allerlei kleuren met zeemeerminnen, dino’s, pantervlekken en nog veel meer toffe prints.
Locatie van Humpy: Princesstraat 26

4. Hema
Bij HEMA kun je dit jaar speelgoed kopen in Sushi-, rookworst-, of groenten-vorm. Een feestje voor jonge chef-koks die graag in de keuken bezig zijn. Ook voor de milieubewuste sinterklaas is dit een goede optie: het speelgoed is namelijk van hout gemaakt en daarmee beter voor het milieu dan speelgoed van plastic. Bon a petit! Locatie van HEMA: Taatedam 53-55

5. Sven & Sophie
Voor de echte dierenvrienden heeft Sven & Sophie het perfecte cadeau: de babysokjes van Tommy Hilfiger met pluizige dieren erop! In het kadopakket zitten 3 paar sokjes met daarop een hond, kat en konijn in de leukste kleurtjes. De hele winter zal jouw kleintje lekker warme voetjes hebben.
Locatie van Sven & Sophie: Princesstraat 8

6. Kids Aan Zee Sinterklaas vertelde ons dat hij altijd even langs gaat bij Kids Aan Zee om cadeau’s te kopen. Hij slaagt altijd, want je kunt bij Kids Aan Zee niet alleen terecht voor het leukste speelgoed, maar de winkel heeft ook een ruim aanbod aan verzorgingsproducten van onder andere Koeka en Puckababy!

18 november 2019

Deel:

Twitter

Meer nieuws

XL Christmas Shopping Night

Zeezijde Katwijk is aangestoken met de Jingle Jives! Op vrijdagavond 13 december geniet je tijdens de XL winter shopping night van een muzikaal spektakel! De winkels zijn geopend tot 23.00 uur en het centrum wordt omgetoverd in een Winter Wonderland! Samen met verschillende koren, bands en diverse optredens wordt het thema nagestreefd voor een onvergetelijke avond: “Rocking to Christmas!”

Een eigen sinterklaashuis aan het Emmaplein!

De Sint krijgt een eigen Sinterklaashuis in Zeezijde! Sinterklaas komt zaterdag 16 november aan in het centrum van Katwijk. Nu er voor hem een bed klaarstaat, heeft de Sint tussen zijn aankomst en vertrek meer tijd voor bezoek van kinderen. Rosanna Wassenaar van Roest Conceptstore kreeg alvast de sleutel overhandigd om het huis voor de Sint in te richten.

6x de leukste Sint kado’s in Zeezijde Katwijk

De Sint is weer aangekomen in ons koude kikkerlandje. Natuurlijk brengt hij kado’s mee, maar soms heeft zelfs de sint een handje hulp nodig. Daarom hebben wij speciaal voor iedere hulp-sint 6x de leukste kado’s op een rijtje gezet, die je in Zeezijde kunt vinden.

Het Katwijkse winter-wonder-strand

De strandhuisjes staan weer in de opslag, het kwik daalt en de dagen worden korter: De winter is weer begonnen. Je kunt de kachel aanzetten, voor de 3e keer alle delen van Bridget Jones kijken en liters thee drinken, maar waarom niet even lekker naar buiten? Het strand van Katwijk is juist buiten het hoogseizoen een bezoekje waard. Waarom? Dat gaan wij je vertellen.

Sinterklaas intocht Zeezijde 2019

Zie ginds komt de stoomboot! Op 16 november komt sinterklaas weer met zijn pieten naar Zeezijde Katwijk. Natuurlijk willen we de sint dit jaar weer een warm welkom geven in ons dorp. Daarom hopen wij op zoveel mogelijk enthousiaste ouders en kinderen!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy