menu
X

Nieuws

Shop, proef en beleef met het Zeezijde bonnenboekje!

Wist je dat Zeezijde Katwijk het grootste winkelcentrum aan de kust is? Voor een lekker etentje, mooie strandwandeling en natuurlijk een dagje shoppen ben je in Zeezijde Katwijk op de goede plek! Dit voorjaar kun je extra voordelig shoppen in Zeezijde met het Zeezijde bonnenboekje. Een boekje vol coupons met leuke kortingen en giveaways van jouw favoriete winkeliers. Houdt je brievenbus in de gaten, want het bonnenboekje valt binnenkort bij jou op de mat!

Voor elke soort shopper zit er een geschikte coupon in! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis frietje bij De Frietbar of 10% korting bij Roest Conceptstore? Wij vinden maart de perfecte maand om je lentegarderobe weer aan te vullen en om lekker te genieten van het voorjaarszonnetje. Daarom hebben alle winkeliers speciaal voor jou mooie acties bedacht waar je de hele maand van kunt profiteren (indien anders is aangegeven).

Een nieuw seizoen is natuurlijk ook de aangewezen kans om nieuwe winkels te ontdekken! Ben je bijvoorbeeld al eens binnengewandeld bij Beach Boetiek? Met de coupon uit het bonnenboekje krijg je nu 20% korting! Of wil je eens ergens anders koffie drinken dan je gewend bent? Ga dan langs bij Me Zus & Me Zo. Je kunt daar namelijk sinds kort genieten van heerlijke koffie en zelfgebakken taart! Met de coupon krijg je jouw tweede bakkie gratis. Hallo koffiedate! Ook aan de mannen is natuurlijk gedacht. Zo krijg je bijvoorbeeld op vertoon van de coupon een gratis biertje bij jouw bockburger!

Nieuwsgierig geworden? Pak er een lekker kopje thee bij en blader het boekje door voor de rest van alle toffe aanbiedingen en acties.

Sea you in Zeezijde!

10 februari 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Deze winkels zijn geopend op donderdagavond

Ben je overdag aan het werk, maar wil je wel graag even langs je favoriete winkels in Zeezijde Katwijk? Dan is donderdagavond de perfecte timing om even het dorp in te gaan! Een hele hoop winkels zijn dan namelijk van 19.00 tot 21.00 uur geopend, speciaal voor jou! Door de coronacrisis zijn er echter wel wat aanpassingen in de openingstijden gedaan. Daarom hebben wij de koopavond openingstijden van de winkels hieronder op een rijtje gezet.

Zeezijde viert 75 jaar vrijheid op 5 mei

5 mei mogen we vieren dat we 75 jaar in vrijheid mogen leven in Nederland! Wij hebben de openingstijden van de winkels in Zeezijde tijdens deze feestelijke dag op een rijtje gezet, samen met wat to-do-tips zodat je precies weet hoelaat je bij je favoriete winkel kunt aankloppen!

Actuele Openingstijden

In deze vreemde tijden hebben de ondernemingen in Zeezijde aangepaste openingstijden om, volgens de richtlijnen van het RIVM, het shoppen voor u zo veilig mogelijk te maken. Omdat dit wel voor verwarring zorgt; hebben wij voor uw gemak alle actuele openingstijden verzameld en hieronder weergegeven.

Zeezijde tijdelijk geopend voor autoverkeer

In verband met de coronacrisis zullen de beweegbare palen (pollers) op de Badstraat en de Voorstraat vanaf 31 maart 2020 van 5:30 tot 20:30 uur naar beneden staan.

Insta-shoppen bij Me Zus & Me Zo

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen heeft Me Zus & Me Zo haar deuren tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze bezorgen hun super leuke producten nu gewoon bij je thuis!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy