menu
X

Nieuws

Shop, proef en beleef met het Zeezijde bonnenboekje!

Wist je dat Zeezijde Katwijk het grootste winkelcentrum aan de kust is? Voor een lekker etentje, mooie strandwandeling en natuurlijk een dagje shoppen ben je in Zeezijde Katwijk op de goede plek! Dit voorjaar kun je extra voordelig shoppen in Zeezijde met het Zeezijde bonnenboekje. Een boekje vol coupons met leuke kortingen en giveaways van jouw favoriete winkeliers. Houdt je brievenbus in de gaten, want het bonnenboekje valt binnenkort bij jou op de mat!

Voor elke soort shopper zit er een geschikte coupon in! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis frietje bij De Frietbar of 10% korting bij Roest Conceptstore? Wij vinden maart de perfecte maand om je lentegarderobe weer aan te vullen en om lekker te genieten van het voorjaarszonnetje. Daarom hebben alle winkeliers speciaal voor jou mooie acties bedacht waar je de hele maand van kunt profiteren (indien anders is aangegeven).

Een nieuw seizoen is natuurlijk ook de aangewezen kans om nieuwe winkels te ontdekken! Ben je bijvoorbeeld al eens binnengewandeld bij Beach Boetiek? Met de coupon uit het bonnenboekje krijg je nu 20% korting! Of wil je eens ergens anders koffie drinken dan je gewend bent? Ga dan langs bij Me Zus & Me Zo. Je kunt daar namelijk sinds kort genieten van heerlijke koffie en zelfgebakken taart! Met de coupon krijg je jouw tweede bakkie gratis. Hallo koffiedate! Ook aan de mannen is natuurlijk gedacht. Zo krijg je bijvoorbeeld op vertoon van de coupon een gratis biertje bij jouw bockburger!

Nieuwsgierig geworden? Pak er een lekker kopje thee bij en blader het boekje door voor de rest van alle toffe aanbiedingen en acties.

Sea you in Zeezijde!

10 februari 2020

Deel:

© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy