menu
X

Nieuws

Zee en Zon bezorgt nu ook aan de deur!

Ook strandpaviljoen Zee en Zon bezorgt hun lekkerste gerechten nu bij jou thuis! Ze hebben een speciale menukaart gemaak voor de komende periode met de lekkerste gerechten om thuis te eten met je familie. Zo ben je tóch nog een beetje 'uiteten'. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen.

De komende weken is de keuken, op woensdag tot en met zondag, van 17:00 tot 22:00 geopend.

Bestellen?
Je kunt het strandpaviljoen bereiken via de vaste telefoon: 071-4071509 of je kunt ze een whatsappje sturen: 0651566157.

23 maart 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde tijdelijk geopend voor autoverkeer

In verband met de coronacrisis zullen de beweegbare palen (pollers) op de Badstraat en de Voorstraat vanaf 31 maart 2020 van 5:30 tot 20:30 uur naar beneden staan.

Insta-shoppen bij Me Zus & Me Zo

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen heeft Me Zus & Me Zo haar deuren tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze bezorgen hun super leuke producten nu gewoon bij je thuis!

Personal shopping bij Sisters Fashion

Ook Sisters heeft de nodige maatregelen getroffen rondom het coronavirus, om het winkelen voor klanten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Ze introduceren daarom het personal shoppen!

De Ster mode

De Ster mode is gewoon volgens haar normale openingstijden open, maar snapt het heel goed als je liever niet naar de winkels gaat. Daarom willen ze met alle liefde je favoriete items bij je thuisbrengen!

Online of privé shoppen bij Kids Aan Zee

Kids Aan Zee gaat het ook anders aanpakken de komende periode. Ze hebben hun openingstijden tijdelijk aangepast (die je op hun socials kunt vinden) én ze hebben wat nieuwe manieren bedacht om de leukste kleding voor je kleine te shoppen, zo veilig mogelijk natuurlijk :-)

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy