menu
X

Nieuws

Haasnoot Schoenen: delivery on demand!

Nieuw bij Haasnoot Schoenen: Delivery on demand! Een service waarbij u online schoenen kunt selecteren, zodat het team van Haasnoot Schoenen bij u langs kan komen om ze te bezorgen en u te adviseren!

Stap 1. Bekijk in de webshop welke schoenen u graag zou willen passen. Dit mogen er uiteraard meerdere zijn!
Stap 2. Bel naar 071- 4012265 of mail naar info@haasnootschoenen.nl om een bestelling te plaatsen!
Stap 3. Het team van Haasnoot Schoenen komt bij u langs en zal u op gepaste afstand begeleiden!

Ook is de winkel gewoon open!
Maandag: 13:30tot 17:30
Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 tot 18:00
Zaterdag: 09:30 tot 17:00

23 maart 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde tijdelijk geopend voor autoverkeer

In verband met de coronacrisis zullen de beweegbare palen (pollers) op de Badstraat en de Voorstraat vanaf 31 maart 2020 van 5:30 tot 20:30 uur naar beneden staan.

Insta-shoppen bij Me Zus & Me Zo

Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen heeft Me Zus & Me Zo haar deuren tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd, ze bezorgen hun super leuke producten nu gewoon bij je thuis!

Personal shopping bij Sisters Fashion

Ook Sisters heeft de nodige maatregelen getroffen rondom het coronavirus, om het winkelen voor klanten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Ze introduceren daarom het personal shoppen!

De Ster mode

De Ster mode is gewoon volgens haar normale openingstijden open, maar snapt het heel goed als je liever niet naar de winkels gaat. Daarom willen ze met alle liefde je favoriete items bij je thuisbrengen!

Online of privé shoppen bij Kids Aan Zee

Kids Aan Zee gaat het ook anders aanpakken de komende periode. Ze hebben hun openingstijden tijdelijk aangepast (die je op hun socials kunt vinden) én ze hebben wat nieuwe manieren bedacht om de leukste kleding voor je kleine te shoppen, zo veilig mogelijk natuurlijk :-)

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy