menu
X

Nieuws

Deze winkels zijn geopend op donderdagavond

Ben je overdag aan het werk, maar wil je wel graag even langs je favoriete winkels in Zeezijde Katwijk? Dan is donderdagavond de perfecte timing om even het dorp in te gaan! Een hele hoop winkels zijn dan namelijk van 19.00 tot 21.00 uur geopend, speciaal voor jou! Door de coronacrisis zijn er echter wel wat aanpassingen in de openingstijden gedaan. Daarom hebben wij de koopavond openingstijden van de winkels hieronder op een rijtje gezet.
 
Geopend (van 19.00 tot 21.00 uur)
Streetwise 
Yess Mode 
Juffers 
Haasnoot schoenen 
Hunkemoller 
Henny's rits
Pand23
Haasnoot mode 
Kids aan zee 
Roest Conceptstore 
Ici Paris CXL
Pluimgraaff schoenen & voetbal 
Beack boetiek
Sandbeach
Silk & Design
Saton Optiek 
Esprit Katwijk
 
Binnenkort geopend
Lindessa - geopend vanaf 21 mei
Livera - geopend vanaf 21 mei
Eyewish - geopend vanaf 28 mei
Readshop - vanaf juli weer geopend
 
Geopend op afspraak of gesloten
Firstman - geopend enkel op afspraak 
TravelXL - gesloten
Van os - gesloten 
Van Maanen - gesloten 
Electro World Peursum - gesloten 
 
 
 

14 mei 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Gloednieuw pand voor D-reizen

Eind juni opende D-reizen de deuren van een gloednieuw pand. Het reisbureau dat eerst gevestigd zat in de Noordzeepassage, heeft nu een prachtig plekje veroverd in de Princestraat en wij gingen natuurlijk even langs om de nieuwe winkel te bekijken.

Loox Fashion

Half juni werd het bekend gemaakt! Loox Fashion ging verhuizen naar het voormalig pand van Fotokruyt. Met een ruim aanbod betaalbare eigentijdse damesmode vind je bij Loox altijd allerlei trendy en unieke dameskleding in diverse stijlen, kleuren en maten!

Holland & Barrett in Zeezijde!

Voor natuurlijke producten zoals voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ben je bij Holland & Barrett aan het juiste adres! Ontdek het in Zeezijde.

Donderdag weer Weekmarkt!

Vanaf donderdag 16 juli kun je iedere donderdag lekker komen struinen tijdens de Zeezijde weekmarkt in de Princestraat en op het Andreasplein! Dat beloofd enorm veel gezelligheid!

Roest breidt uit!

Zeezijde is trots op Esther en Rosanna! Samen hebben zij het voormalig pand van Wooster compleet vernieuwd. Alle ramen zijn beplakt; prachtige kasten zijn gerenoveerd en de winkel is net zo sfeervol als de originele Roest. Roest Mini is een feit! Ontdek het in Zeezijde!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy