menu
X

Nieuws

Station Zeezijde

Van 'Baby Haai' tot 'Dansen met tante Rita'. Op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag wordt winkelend publiek verblijd met de leukste kinderhits, knallend uit het rondrijdende kindertreintje. De vrolijke hits zoals 'Katwijk aan Zee' worden afgewisseld met de boodschap om rekening te houden met de coronatijd. Want Zeezijde strijd ervoor dat bezoekers veilig en verantwoord, maar vooral ook gezellig de boodschappen kunnen doen in Zeezijde Katwijk. 

Het Zeezijde treintje is niet alleen een feestje voor kleintjes onder de 11 jaar, maar het helpt ons ook te denken aan de veiligheidsvoorschriften die in het centrum gelden. Alle ondernemers werken hard om het shoppen zo veilig mogelijk te maken, maar dat kunnen ze niet zonder jouw hulp. Samen staan we sterk!

20 juli 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Gloednieuw pand voor D-reizen

Eind juni opende D-reizen de deuren van een gloednieuw pand. Het reisbureau dat eerst gevestigd zat in de Noordzeepassage, heeft nu een prachtig plekje veroverd in de Princestraat en wij gingen natuurlijk even langs om de nieuwe winkel te bekijken.

Loox Fashion

Half juni werd het bekend gemaakt! Loox Fashion ging verhuizen naar het voormalig pand van Fotokruyt. Met een ruim aanbod betaalbare eigentijdse damesmode vind je bij Loox altijd allerlei trendy en unieke dameskleding in diverse stijlen, kleuren en maten!

Holland & Barrett in Zeezijde!

Voor natuurlijke producten zoals voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ben je bij Holland & Barrett aan het juiste adres! Ontdek het in Zeezijde.

Donderdag weer Weekmarkt!

Vanaf donderdag 16 juli kun je iedere donderdag lekker komen struinen tijdens de Zeezijde weekmarkt in de Princestraat en op het Andreasplein! Dat beloofd enorm veel gezelligheid!

Roest breidt uit!

Zeezijde is trots op Esther en Rosanna! Samen hebben zij het voormalig pand van Wooster compleet vernieuwd. Alle ramen zijn beplakt; prachtige kasten zijn gerenoveerd en de winkel is net zo sfeervol als de originele Roest. Roest Mini is een feit! Ontdek het in Zeezijde!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy