menu
X

Nieuws

Holland & Barrett in Zeezijde!

Een aanwinst in Zeezijde! Heb jij het al ontdekt? Holland & Barrett is gevestigd in het voormalig pand van DIDI en heeft sinds eind mei de deuren geopend.

Holland & Barrett (voorheen bekend als De Tuinen) is specialist in natuurlijke gezondheid en één van de meest toonaangevende retailers op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding ter wereld. Ze zijn al meer dan 150 jaar actief op de Europese markt en de oudste health retailer van Europa.  

De opening in katwijk was volgens de woordvoerder ook een logische keuze. Een grote opening zat er helaas niet in, vanwege de maatregelen rondom het RIVM. Deze zomer wordt dat hoogstwaarschijnlijk snel ingehaald! 

05 augustus 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Veilig shoppen in Zeezijde

Ook in deze tijd kun je in Zeezijde veilig je inkopen komen doen. Daar zorgen we met zijn allen voor want; alleen samen krijgen we corona onder controle. Onze winkeliers houden zich aan de maatregelen en stellen de veiligheid van hun klanten en medewerkers altijd voorop, zodat jij met een gerust hart naar het centrum kunt komen. Ook in de winkelstraten zelf zijn er maatregelen genomen voor onze veiligheid. Zo is er bijvoorbeeld op een leuke manier een looproute aangegeven op straat en is er soms toezicht van de gemeente om het shoppen veilig en soepel te laten verlopen.

VanDyck Experience Store!

Nieuw in zeezijde: De VanDyck Experience store door de Nachtwacht! Marijke Krispijn staat voor je klaar met de toonaangevende bed- en badmode van VanDyck!

Gele Sticker Dagen 2020

Knalgeel, das goud! Wij nemen even een geeltje van de plank. De gele sticker dagen komen er weer aan!

Haal zaterdag 12 september een gratis ijsje in Zeezijde!

Om de zomer af te sluiten hebben de Zeezijde ijsverkopers een heerlijke verrassing! 🍦

Morgen is het weer zo ver!

Morgen kun je weer lekker komen struinen tijdens de Zeezijde weekmarkt in de Princestraat en op het Andreasplein! Dat beloofd enorm veel gezelligheid!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy