menu
X

Nieuws

Loox Fashion

Half juni werd het bekendgemaakt; Loox fashion opent half juli haar deuren op Voorstraat 10. Inmiddels is het pand helemaal opgeknapt en fantastisch ingericht! De enthousiaste dames begroeten je bij de ingang en staan klaar om je alle nieuwe collecties te laten zien. 

Loox Fashion is naast Katwijk, ook te vinden in het centrum van Gouda. Of je nu op zoek bent naar een fijne blazer, feestelijk jurkje of comfortabele jeans: bij Loox tref je het ongetwijfeld aan! 

De twee winkels op de voorstraat zijn samengevoegd tot 1, maar nu de najaarscollectie eraan komt shop je op Voorstraat 13 grote maten; ongeveer vanaf 42 t/m 50. De dames staan klaar om je met veel passie te helpen bij het scoren van je nieuwe favorietjes. Ontdek het nu in Zeezijde! 

#Loox #Fashion #Dameskleding #Shoppen #Zeezijde

10 augustus 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Veilig shoppen in Zeezijde

Ook in deze tijd kun je in Zeezijde veilig je inkopen komen doen. Daar zorgen we met zijn allen voor want; alleen samen krijgen we corona onder controle. Onze winkeliers houden zich aan de maatregelen en stellen de veiligheid van hun klanten en medewerkers altijd voorop, zodat jij met een gerust hart naar het centrum kunt komen. Ook in de winkelstraten zelf zijn er maatregelen genomen voor onze veiligheid. Zo is er bijvoorbeeld op een leuke manier een looproute aangegeven op straat en is er soms toezicht van de gemeente om het shoppen veilig en soepel te laten verlopen.

VanDyck Experience Store!

Nieuw in zeezijde: De VanDyck Experience store door de Nachtwacht! Marijke Krispijn staat voor je klaar met de toonaangevende bed- en badmode van VanDyck!

Gele Sticker Dagen 2020

Knalgeel, das goud! Wij nemen even een geeltje van de plank. De gele sticker dagen komen er weer aan!

Haal zaterdag 12 september een gratis ijsje in Zeezijde!

Om de zomer af te sluiten hebben de Zeezijde ijsverkopers een heerlijke verrassing! 🍦

Morgen is het weer zo ver!

Morgen kun je weer lekker komen struinen tijdens de Zeezijde weekmarkt in de Princestraat en op het Andreasplein! Dat beloofd enorm veel gezelligheid!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy