menu
X

Nieuws

VanDyck Experience Store!

Ontdek de gloednieuwe aanwinst in de Princestraat! Na jarenlange ervaring heeft Marijke Krispijn het vak als geen ander in de vingers en is naast de Nachtwacht in 't heen, nu ook de VanDyck Experience Store feestelijk geopend! 

In de VanDyck experience store vind je een groot assortiment dekbedovertrekken, kussens en hoeslakens. Marijke nodigt je uit om het comfort van de hoogwaardige materialen van VanDyck te voelen en de lekkerste kussens uit te proberen.

Ook op het gebied van lifestyle en styling ben je bij Marijke aan het juiste adres! Neem
een kleurstaaltje mee en laat je deskundig adviseren over de mooiste combinaties van dit Nederlandse kwaliteitsmerk om je badkamer stijlvol van een finishing touch te voorzien.

Zaterdag 17 oktober heeft een kleine maar erg gezellige opening plaatsgevonden met niemand minder dan Mike de Boer. Ontdek de winkel met ruime keus, voor ieder wat wils en prachtige prints nu zelf in de Princestraat!

26 oktober 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Veilig shoppen in Zeezijde

Ook in deze tijd kun je in Zeezijde veilig je inkopen komen doen. Daar zorgen we met zijn allen voor want; alleen samen krijgen we corona onder controle. Onze winkeliers houden zich aan de maatregelen en stellen de veiligheid van hun klanten en medewerkers altijd voorop, zodat jij met een gerust hart naar het centrum kunt komen. Ook in de winkelstraten zelf zijn er maatregelen genomen voor onze veiligheid. Zo is er bijvoorbeeld op een leuke manier een looproute aangegeven op straat en is er soms toezicht van de gemeente om het shoppen veilig en soepel te laten verlopen.

VanDyck Experience Store!

Nieuw in zeezijde: De VanDyck Experience store door de Nachtwacht! Marijke Krispijn staat voor je klaar met de toonaangevende bed- en badmode van VanDyck!

Gele Sticker Dagen 2020

Knalgeel, das goud! Wij nemen even een geeltje van de plank. De gele sticker dagen komen er weer aan!

Haal zaterdag 12 september een gratis ijsje in Zeezijde!

Om de zomer af te sluiten hebben de Zeezijde ijsverkopers een heerlijke verrassing! 🍦

Morgen is het weer zo ver!

Morgen kun je weer lekker komen struinen tijdens de Zeezijde weekmarkt in de Princestraat en op het Andreasplein! Dat beloofd enorm veel gezelligheid!

Alle berichten »
© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy