menu
X

Nieuws

VanDyck Experience Store!

Ontdek de gloednieuwe aanwinst in de Princestraat! Na jarenlange ervaring heeft Marijke Krispijn het vak als geen ander in de vingers en is naast de Nachtwacht in 't heen, nu ook de VanDyck Experience Store feestelijk geopend! 

In de VanDyck experience store vind je een groot assortiment dekbedovertrekken, kussens en hoeslakens. Marijke nodigt je uit om het comfort van de hoogwaardige materialen van VanDyck te voelen en de lekkerste kussens uit te proberen.

Ook op het gebied van lifestyle en styling ben je bij Marijke aan het juiste adres! Neem
een kleurstaaltje mee en laat je deskundig adviseren over de mooiste combinaties van dit Nederlandse kwaliteitsmerk om je badkamer stijlvol van een finishing touch te voorzien.

Zaterdag 17 oktober heeft een kleine maar erg gezellige opening plaatsgevonden met niemand minder dan Mike de Boer. Ontdek de winkel met ruime keus, voor ieder wat wils en prachtige prints nu zelf in de Princestraat!

26 oktober 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Bel & Bestel in Zeezijde

Sinds kort is het toegestaan om te Bellen & Bestellen! Naast het bezorgen, mogen ondernemers nu ook de mogelijkheid bieden om je bestelling 4 uur na besteltijd af te laten halen! Dat maakt het shoppen net even makkelijker!

Wat er nog wél kan tijdens de lockdown

Helaas moeten veel Zeezijde winkels vanaf vandaag hun deuren sluiten. De lockdown die werd afgekondigd tijdens de persconferentie van 14 december was voor veel winkeliers uit het centrum een grote klap. Maar het zouden onze Katwijkse top ondernemers niet zijn als ze geen plan hadden bedacht.

Zeezijde winkels tot 20.00 uur geopend vandaag!

Vandaag zijn veel winkels in Zeezijde tot 20.00 uur geopend om de grote drukte te vermijden. Shop local.❤️

Wapen je tegen cybercrime

“Steeds vaker worden ondernemers uit het MKB en daarmee ook winkeliers getroffen door vormen van cybercrime. We zien een toename en willen ondernemers niet alleen daarvoor waarschuwen, maar hen ook helpen om het risico op cybercrime te verkleinen,” aldus burgemeester Visser, die regionaal portefeuillehouder cybercrime is van de Cyberdriehoek. “Cybercrime is een probleem voor ondernemers dat snel toeneemt.

Beleef Katwijk kadokaart

Nieuw in Zeezijde: de Beleef Katwijk kadokaarten! Deze kadokaart besteed je bij veel lokale bedrijven in Katwijk, Rijnsburg en valkenburg.

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy