menu
X

Nieuws

VanDyck Experience Store!

Ontdek de gloednieuwe aanwinst in de Princestraat! Na jarenlange ervaring heeft Marijke Krispijn het vak als geen ander in de vingers en is naast de Nachtwacht in 't heen, nu ook de VanDyck Experience Store feestelijk geopend! 

In de VanDyck experience store vind je een groot assortiment dekbedovertrekken, kussens en hoeslakens. Marijke nodigt je uit om het comfort van de hoogwaardige materialen van VanDyck te voelen en de lekkerste kussens uit te proberen.

Ook op het gebied van lifestyle en styling ben je bij Marijke aan het juiste adres! Neem
een kleurstaaltje mee en laat je deskundig adviseren over de mooiste combinaties van dit Nederlandse kwaliteitsmerk om je badkamer stijlvol van een finishing touch te voorzien.

Zaterdag 17 oktober heeft een kleine maar erg gezellige opening plaatsgevonden met niemand minder dan Mike de Boer. Ontdek de winkel met ruime keus, voor ieder wat wils en prachtige prints nu zelf in de Princestraat!

26 oktober 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

Gele Sticker Dagen 2021

Deze week is het weer zover! Zeezijde Katwijk kleurt geel! Jij kunt op 1, 2 en 3 april de leukste items tegen super scherpe prijzen scoren in het centrum!

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy