menu
X

Nieuws

Veilig shoppen in Zeezijde

Ook in deze tijd kun je in Zeezijde veilig je inkopen komen doen. Daar zorgen we met zijn allen voor want; alleen samen krijgen we corona onder controle. Onze winkeliers houden zich aan de maatregelen en stellen de veiligheid van hun klanten en medewerkers altijd voorop, zodat jij met een gerust hart naar het centrum kunt komen. Ook in de winkelstraten zelf zijn er maatregelen genomen voor onze veiligheid. Zo is er bijvoorbeeld op een leuke manier een looproute aangegeven op straat en is er soms toezicht van de gemeente om het shoppen veilig en soepel te laten verlopen.

Wat gebeurt er in de winkels? Om het shoppen zo veilig mogelijk te houden hebben de winkels niet stil gezeten. Het is even anders dan anders, maar dit kun je verwachten bij je favoriete winkels in Zeezijde:

In iedere winkel kun je de nodige desinfectie producten vinden bij de ingang, zodat iedere bezoeker met schone handen naar binnen treedt. De grotere winkels hebben een looproute voor je uitgestippeld om het direct contact tijdens je shopsessie zoveel mogelijk te beperken. Ook hanteren veel winkels een deurbeleid, kijk dus voor het binnengaan goed naar de aangekondigde maatregelen. Denk daarbij aan een verplichting van winkelmandje, toegangstag of maximaal aantal personen in de winkel.

Hoewel de mondkapjesplicht nog niet officieel is afgekondigd, nemen wij het dringende advies wel heel serieus. Daarom zie je veel winkeliers met mondkapje in de winkel staan. Wij vragen jou om ook zoveel mogelijk een mondkapje te dragen als je een winkel in loopt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-shoppers!

Wij zijn super trots op zowel jij als klant, als de winkeliers in Zeezijde. Laten we ons zoveel mogelijk aan de maatregelen houden en het centrum voor iedereen veilig houden!

Sea you in Zeezijde.

10 november 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Bel & Bestel in Zeezijde

Sinds kort is het toegestaan om te Bellen & Bestellen! Naast het bezorgen, mogen ondernemers nu ook de mogelijkheid bieden om je bestelling 4 uur na besteltijd af te laten halen! Dat maakt het shoppen net even makkelijker!

Wat er nog wél kan tijdens de lockdown

Helaas moeten veel Zeezijde winkels vanaf vandaag hun deuren sluiten. De lockdown die werd afgekondigd tijdens de persconferentie van 14 december was voor veel winkeliers uit het centrum een grote klap. Maar het zouden onze Katwijkse top ondernemers niet zijn als ze geen plan hadden bedacht.

Zeezijde winkels tot 20.00 uur geopend vandaag!

Vandaag zijn veel winkels in Zeezijde tot 20.00 uur geopend om de grote drukte te vermijden. Shop local.❤️

Wapen je tegen cybercrime

“Steeds vaker worden ondernemers uit het MKB en daarmee ook winkeliers getroffen door vormen van cybercrime. We zien een toename en willen ondernemers niet alleen daarvoor waarschuwen, maar hen ook helpen om het risico op cybercrime te verkleinen,” aldus burgemeester Visser, die regionaal portefeuillehouder cybercrime is van de Cyberdriehoek. “Cybercrime is een probleem voor ondernemers dat snel toeneemt.

Beleef Katwijk kadokaart

Nieuw in Zeezijde: de Beleef Katwijk kadokaarten! Deze kadokaart besteed je bij veel lokale bedrijven in Katwijk, Rijnsburg en valkenburg.

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy