menu
X

Nieuws

Veilig shoppen in Zeezijde

Ook in deze tijd kun je in Zeezijde veilig je inkopen komen doen. Daar zorgen we met zijn allen voor want; alleen samen krijgen we corona onder controle. Onze winkeliers houden zich aan de maatregelen en stellen de veiligheid van hun klanten en medewerkers altijd voorop, zodat jij met een gerust hart naar het centrum kunt komen. Ook in de winkelstraten zelf zijn er maatregelen genomen voor onze veiligheid. Zo is er bijvoorbeeld op een leuke manier een looproute aangegeven op straat en is er soms toezicht van de gemeente om het shoppen veilig en soepel te laten verlopen.

Wat gebeurt er in de winkels? Om het shoppen zo veilig mogelijk te houden hebben de winkels niet stil gezeten. Het is even anders dan anders, maar dit kun je verwachten bij je favoriete winkels in Zeezijde:

In iedere winkel kun je de nodige desinfectie producten vinden bij de ingang, zodat iedere bezoeker met schone handen naar binnen treedt. De grotere winkels hebben een looproute voor je uitgestippeld om het direct contact tijdens je shopsessie zoveel mogelijk te beperken. Ook hanteren veel winkels een deurbeleid, kijk dus voor het binnengaan goed naar de aangekondigde maatregelen. Denk daarbij aan een verplichting van winkelmandje, toegangstag of maximaal aantal personen in de winkel.

Hoewel de mondkapjesplicht nog niet officieel is afgekondigd, nemen wij het dringende advies wel heel serieus. Daarom zie je veel winkeliers met mondkapje in de winkel staan. Wij vragen jou om ook zoveel mogelijk een mondkapje te dragen als je een winkel in loopt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je mede-shoppers!

Wij zijn super trots op zowel jij als klant, als de winkeliers in Zeezijde. Laten we ons zoveel mogelijk aan de maatregelen houden en het centrum voor iedereen veilig houden!

Sea you in Zeezijde.

10 november 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

Gele Sticker Dagen 2021

Deze week is het weer zover! Zeezijde Katwijk kleurt geel! Jij kunt op 1, 2 en 3 april de leukste items tegen super scherpe prijzen scoren in het centrum!

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy