menu
X

Nieuws

Black Friday in Zeezijde!

Vrijdag 27 november is de favoriete dag van het jaar voor iedere shop-a-holic: black friday! De uit Amerika overgevlogen feestdag, waarop je jouw favoriete items voor de beste prijs kunt scoren. 

Natuurlijk kun je ook in Zeezijde tijdens Black Friday de hele dag naar hartenlust shoppen met de leukste acties en kortingen! Van de moorkoppen van Krijn Verdoes tot mode van je favoriete fashionstores, er zit gegarandeerd voor iedereen een mooie actie bij!

En wist jij al dat veel winkels niet alleen vrijdag, maar de hele week door de beste deals voor jou hebben? Zo spreiden we de drukte en kun jij van de hoogste kortingen profiteren op het moment dat jouw uitkomt! Wacht dus niet langer! Parkeer je auto de eerste 2 uur gratis in één van de parkeergarages op 2 minuten loopafstand van het centrum en begin alvast met jouw Black Friday inkopen.Trommel al je shop maatjes op en sea you in Zeezijde!

26 november 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Bel & Bestel in Zeezijde

Sinds kort is het toegestaan om te Bellen & Bestellen! Naast het bezorgen, mogen ondernemers nu ook de mogelijkheid bieden om je bestelling 4 uur na besteltijd af te laten halen! Dat maakt het shoppen net even makkelijker!

Wat er nog wél kan tijdens de lockdown

Helaas moeten veel Zeezijde winkels vanaf vandaag hun deuren sluiten. De lockdown die werd afgekondigd tijdens de persconferentie van 14 december was voor veel winkeliers uit het centrum een grote klap. Maar het zouden onze Katwijkse top ondernemers niet zijn als ze geen plan hadden bedacht.

Zeezijde winkels tot 20.00 uur geopend vandaag!

Vandaag zijn veel winkels in Zeezijde tot 20.00 uur geopend om de grote drukte te vermijden. Shop local.❤️

Wapen je tegen cybercrime

“Steeds vaker worden ondernemers uit het MKB en daarmee ook winkeliers getroffen door vormen van cybercrime. We zien een toename en willen ondernemers niet alleen daarvoor waarschuwen, maar hen ook helpen om het risico op cybercrime te verkleinen,” aldus burgemeester Visser, die regionaal portefeuillehouder cybercrime is van de Cyberdriehoek. “Cybercrime is een probleem voor ondernemers dat snel toeneemt.

Beleef Katwijk kadokaart

Nieuw in Zeezijde: de Beleef Katwijk kadokaarten! Deze kadokaart besteed je bij veel lokale bedrijven in Katwijk, Rijnsburg en valkenburg.

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy