menu
X

Nieuws

Black Friday in Zeezijde!

Vrijdag 27 november is de favoriete dag van het jaar voor iedere shop-a-holic: black friday! De uit Amerika overgevlogen feestdag, waarop je jouw favoriete items voor de beste prijs kunt scoren. 

Natuurlijk kun je ook in Zeezijde tijdens Black Friday de hele dag naar hartenlust shoppen met de leukste acties en kortingen! Van de moorkoppen van Krijn Verdoes tot mode van je favoriete fashionstores, er zit gegarandeerd voor iedereen een mooie actie bij!

En wist jij al dat veel winkels niet alleen vrijdag, maar de hele week door de beste deals voor jou hebben? Zo spreiden we de drukte en kun jij van de hoogste kortingen profiteren op het moment dat jouw uitkomt! Wacht dus niet langer! Parkeer je auto de eerste 2 uur gratis in één van de parkeergarages op 2 minuten loopafstand van het centrum en begin alvast met jouw Black Friday inkopen.Trommel al je shop maatjes op en sea you in Zeezijde!

26 november 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

Gele Sticker Dagen 2021

Deze week is het weer zover! Zeezijde Katwijk kleurt geel! Jij kunt op 1, 2 en 3 april de leukste items tegen super scherpe prijzen scoren in het centrum!

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy