menu
X

Nieuws

Duurzaam shoppen bij Me Zus & Me Zo!

Één van de koplopers op het gebied van duurzaam shoppen is Me Zus & Me Zo! Het motto van de concepstore luidt dan ook: ‘een groenere wereld begint bij jezelf’.

Met de producten van Me Zus & Me Zo kun je op een betaalbare, leuke én eenvoudige manier verduurzamen en jouw ecologische voetafdruk verkleinen. 🌿 Vervang jouw plastic shampoofles bijvoorbeeld voor een shampoobar, speciaal ontworpen voor verschillende haartypes. Één Shampoo Bar gaat 80 wasbeurten mee en staat daardoor gelijk aan wel 3 shampooflessen!✨ 

01 december 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

Gele Sticker Dagen 2021

Deze week is het weer zover! Zeezijde Katwijk kleurt geel! Jij kunt op 1, 2 en 3 april de leukste items tegen super scherpe prijzen scoren in het centrum!

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy