menu
X

Nieuws

Beleef Katwijk kadokaart

Nieuw in Zeezijde: de Beleef Katwijk kadokaarten!

Deze kadokaart besteed je bij veel lokale bedrijven in Katwijk, Rijnsburg en valkenburg. Zo steun je de lokale ondernemers en geef je altijd het perfecte presentje aan je geliefden of als relatie geschenk aan je zakelijke relaties. Vorige week mocht wethouder Jaco Knape de eerste kadokaart uitreiken! 

Wil jij een Beleef Katwijk kadokaart winnen? Doe dan mee aan de Zeezijde Stempelkaart actie! Spaar bij iedere aankoop een stempel, lever je volle kaart in en maak kans op een kadokaart van €25,-! Iedere week worden er 25 winnaars bekend gemaakt op de Zeezijde Katwijk socials. 

Je kunt de kadokaarten bestellen via www.beleefkatwijk.nl óf je kunt 'm bij ROEST conceptstore kopen! Aan wie geef jij er eentje? 😊 

08 december 2020

Deel:

Twitter

Meer nieuws

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug!

Zeezijde is vanaf zaterdag 7 mei weer beter bereikbaar via de Koningin Julianabrug! Vanaf 7 mei kunnen voetgangers gebruik maken van het voetpad aan de westkant van de brug, en rijden fietsers over een tijdelijk fietspad hiernaast. Voor auto’s is er in beide richtingen één rijstrook beschikbaar. De rijbanen zijn wat smaller dan in de eindsituatie, dus automobilisten wordt gevraagd rustig te rijden.

Koningsdag aan de Kust

Het is alweer het tweede jaar dat Koningsdag uit een aangepast programma bestaat in verband met de coronamaatregelen. Weet jij al hoe je er dit jaar vooralsnog een feestje van gaat maken? Wij hebben tips!

BIZ Zeezijde Katwijk

Samen inzetten voor een vitaal en bruisend centrum! Lees hier meer over de huidige ontwikkelingen.

Doe mee met de paasspeurtocht

Jij hoeft je dit paasweekend niet te vervelen! Je kunt namelijk meedoen aan de paas speurtocht van Zeezijde Katwijk!

Gele Sticker Dagen 2021

Deze week is het weer zover! Zeezijde Katwijk kleurt geel! Jij kunt op 1, 2 en 3 april de leukste items tegen super scherpe prijzen scoren in het centrum!

Alle berichten »
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy