menu
X

Nieuws

BIZ Zeezijde Katwijk

Vorige week hebben een aantal enthousiaste collega ondernemers de PostCard BiZ aan allen ondernemers in Winkelhart Zeezijde uitgedeeld. Na de positieve proef-draagvlakmeting in oktober 2020, was ons doel de BIZ (Bedrijven Investeringszone) Zeezijde op 1 januari 2021 van start te laten gaan.

Helaas zijn deze plannen door corona vertraagd. Echter blijft onze ambitie bestaan en blijft het doel ons winkelgebied nog compacter en sfeervoller te maken, meer bezoekers te binden en onze economische positie te versterken. De BIZ is van, voor en door ondernemers.

Om dit doel te bereiken is er een uitgewerkt BIZ-plan met 3 kernwaarden: Collectiviteit (het tackelen van de free-riders), het inzetten op samenwerking (winkels, horeca, strand, cultuur, vastgoed, bewoners en vooral met de gemeente) en professionalisering van de organisatie (inzetten centrummanagement, samenwerking Leiden Marketing etc.).

De komende weken zullen in het teken staan van de definitieve draagvlakstemming. De officiële stemming (onder het toezicht van de gemeente Katwijk) is onder voorbehoud in de periode van 26 april t/m 14 mei 2021 gepland.

U zal de komende weken nog uitgebreid worden geïnformeerd. Naast de informatiebrochure BIZ Katwijk kunt u voor veel meer informatie de website bezoeken via www.bizkatwijk.nl en andere uitgebreide info downloaden. 

Met vriendelijke groet, 

Bestuur Winkelhart Zeezijde

08 april 2021

Deel:

© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy