menu
X

Nieuws

Kinderpartijtje in Zeezijde

We gaan een partijtje vieren in Zeezijde! Speciaal voor de kids van Katwijk en omstreken organiseren wij leuke activiteiten! Kom dus op woensdag naar het centrum en beleef de gezelligheid! 

Ben je dol op dieren? Rij dan een rondje op een pony, tussen 15.00 en 17.00 voor de Domino's. Hou jij wel van kunst? Laat je dan schminken of laat een prachtige glitter tattoo zetten bij de ingang van de Noordzeepassage. Ook kun je op inschrijving bij het Katwijks Museum de streetart bekijken of het fotobord bij de HEMA uitproberen. 

Daar krijg je wel trek van! Stop bij de Noordzeepassage of op het hoekje bij de kruidvat voor een lekkere suikerspin of zakje popcorn. Dan kun je weer even vooruit en heb je genoeg energie voor een van de vele springkussens! 

Wij hebben zelf een heuze rodeostier gestald in een van de winkels op het emmaplein. Kun jij hem vinden? Durf je er zelfs een ritje op te maken? 

Mocht dat net even te gewaagd zijn, hebben we uiteraard ook hele leuke spelletjes. Wat dacht je van reuze domino, reuze Jenga, Reuze twister en Hoela Hoeps in de Princestraat? Sluit af met een fantastische ballon van de ballonnenartiest op de Voorstraat en je dag kan niet meer stuk!  Tot woensdag 20 oktober! 

14 oktober 2021

Deel:

© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy