menu
X

Nieuws

De ANWB in Katwijk

Elk kind veilig op de fiets. Daar gaan e voor bij de ANWB. En daar hoort ook een goedwerkende fietslamp bij. Toch zet 12% van de kinderen niet altijd de fietsverlichting aan. Dat zijn gemiddeld zo’n 250.000 kinderen in heel Nederland! In de meeste gevallen hebben ze geen licht aan omdat hun lamp kapot is of omdat ze dit gewoonweg vergeten aan te zetten.

Donderdag 28 oktober staat het ANWB tagteam van 11.00 tot 17.00 op het Andreasplein met de slogans 'Zet je licht aan'. Zo herinneren ze kinderen en scholieren eraan hun licht aan te zetten. En jij kunt ze daarbij helpen!

Haal je gratis tagpakket op

Fantastisch dat je de AWNB wilt helpen de boodschap te verspreiden. Kijk hier waar de dichtstbijzijnde ANWB-winkel bij jou in de buurt is en haal snel je pakket (op = op). Zo kun jij de straten taggen en bewustwording helpen creëren! 

Geen ANWB-winkel in de buurt

De dichtsbijzijnde ANWB winkel is in Den Haag of Leidschendam. Wil je toch mee taggen? Je kunt ook een gratis tagpakket ophalen bij de ANWB-on-Tour bus, waarmee ze door heel Nederland rijden! Donderdag 28 oktober staat ze tot 17.00 uur in Katwijk. Maar komt vandaag niet goed uit? Kijk dan waar de bus verder komt te staan en  bekijk de lijst met alle plaatsen en bijbehorende datums.

Hier is onze ANWB-on-Tour bus

Tag je tag en win

Wil jij kans maken op een fiets ter waarde van € 750,-? Maak een originele foto van jezelf met je 'Zet je licht aan' tag en deel deze voor 22 november via Instagram. Gebruik wel #zetjelichtaan en @anwb, zodat ze je terug kunnen vinden.

Eind november maakt de ANWB de winnaar bekend op hun website.
Bekijk hier de actievoorwaarden.

27 oktober 2021

Deel:

© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy