menu
X

Pand 23

In gesprek met Daan Lange: de inspirerende onderneemster achter Juffers en PAND23

Enthousiast, begaan met haar werk en niet bang voor een uitdaging: dat is hoe Daan Lange omgeschreven kan worden. Daan is het ondernemersbrein achter Juffers en PAND23, beide succesvolle kledingzaken in het centrum van Katwijk.

Daan toonde van jongs af aan een grote interesse in mode. Ze volgde een opleiding aan de mode academie en wilde graag een eigen onderneming beginnen. Bijna 16 jaar geleden volgde de opening van haar zaak Juffers Lifestyle. Juffers is een trendy kledingboetiek aan de Princestraat in Katwijk waar je altijd terecht kunt voor een veelzijdige collectie die je voorziet van een complete outfit met schoenen en accessoires van de nieuwste merken. Circle of Trust, Fabienne Chapot, Modstrom, Atelier des Femmes, Saint Tropez, Another Label, Woden Sneakers en Elvy Tasjes zijn slechts voorbeelden van merken die je hier kunt vinden.


Een werkdag ziet er voor Daan nooit hetzelfde uit. Haar bezigheden bestaan uit het doen van nabestellingen voor klanten, de voorraad checken, het maken van afspraken voor inkopen, beurzen bezoeken, social media bijhouden, administratie doen, de winkel stylen, etalage’s veranderen en klanten helpen in de winkel. Zoals Daan het zelf zegt: ‘Het leuke van het ondernemerschap is dat het heel divers is’.

Eind september 2015 kreeg ze te horen dat er vlakbij Juffers een pand vrijkwam. Ze nam een sprong in het diepe en in november van datzelfde jaar openden de deuren van PAND23. PAND23 is een trendy mannenzaak wat staat voor fashion, lifestyle, gezelligheid, diversiteit en eerlijke producten. Daan had al langer de ambitie om een mannenzaak te openen. ‘De manier van inkopen is anders, mannen verkoop is anders, de manier van benadering is anders en nabestellen is anders. Het is zeker geen kopie van Juffers, maar dat vond ik juist een leuke uitdaging’, aldus Daan. Deze uitdaging bleek een succes: positieve reacties, enthousiaste klanten en klanten die speciaal voor PAND23 terug komen naar Katwijk.

Meerdere ideeën kunnen zo soms als puzzelstukjes op z’n plaats vallen. In samenwerking met Dominic Gadron heeft Daan onlangs de eer gekregen om de meiden en jongens van het nieuwe strandpaviljoen SandCBar aan te kleden. Een verrassend concept wat Daan ook al langer in haar hoofd had. ‘De kans om samen te werken was er al eerder, maar soms moet je gewoon wachten tot het juiste moment’. Dit was voor Daan het juiste moment en het resultaat is fantastisch. Afhankelijk van het weer of de gelegenheid hebben de ze bij SandCBar nu altijd de keuze uit een trendy outfit, samengesteld uit de collectie van Juffers en PAND23.

Het ondernemerschap ligt Daan goed. Dat blijkt onder andere uit het feit dat er bij Juffers en PAND23 goed wordt ingespeeld op de behoeften de klant: even een whatsappje te sturen om iets te vragen, een afspraak maken om te shoppen buiten reguliere winkeltijden en de mogelijkheid om advies op maat te ontvangen van een mode adviseur. Super handig en precies waar je als klant naar op zoek bent. ‘Je kijkt eigenlijk naar wat je zelf ook zou willen’, aldus Daan. Regelmatig maken groepjes vrienden of collega’s een afspraak buiten de reguliere winkeltijden. Onder het genot van een kopje koffie, thee of wijn kan er samen gewinkeld worden en krijgen ze persoonlijk advies van een mode adviseur.

Bij Juffers en PAND23 kom je niet alleen om te winkelen, maar ook voor de beleving. Een goed verzorgde zaak, een unieke collectie en een zeer gastvrije ontvangst geven je als klant een zeer warm gevoel. Neem na een lekkere strandwandeling of een verfrissend drankje op het terras zeker een kijkje in een van beide winkels. Het is je bezoekje meer dan waard!

Contact

Pand 23
Princestraat 23
2225 EX Katwijk Zh

Tel. 06 38636923
info@pand23katwijk.nl
http://www.pand23katwijk.nl

openingstijden

Wij gaan open om 19:00 uur
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 19:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:30

Delen

Pand 23
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy