menu
X

Pluimgraaff Schoenen & Voetbal

BEL & BESTEL

De meeste van onze artikelen staan op ons lookbook, via pluimgraaffonline.nl  bestellen via chat of app: 0614141458
Voor 13.00 besteld is dezelfde dag in huis.
Afhalen kan tussen 10.00-17.30.
U kunt  aan de deur pinnen of contant betalen.
 

Over ons

Pluimgraaff is al jaren een begrip in Katwijk. Na een paar verhuizingen en veranderingen in het assortiment vinden we de winkel van eigenaar Gertjan tegenwoordig aan de Taatedam. Ze hebben hun focus verlegd en zich gespecialiseerd in schoenen en voetbal. Daardoor hebben ze een compleet aanbod en schoenen voor iedereen. 

Speciaal voor de allerkleinsten beginnen de schoenmaten hier al vanaf maat 21! Veel jonge voetballertjes kopen hier dan ook hun aller eerste voetbalschoen. Gertjan vertelt: “Ik zie nu gasten met kinderen komen die ik zelf als kind heb geholpen. Sommige mensen ken ik echt al meer dan dertig jaar. Als ik in het dorp loop voel me soms net de paus. Iedereen kent je. Dat is hartstikke leuk. We zijn heel blij met de trouwe klanten die ons al jarenlang weten te vinden, want met het internet wordt het wel lastiger.”

Ondanks de concurrentie van het internet blijft Gertjan toch interessant voor zijn klanten: “Dat doe ik door continu het nieuwste te brengen, klanten goed op de hoogte te houden, door Facebook acties en vaste klantenkaarten waarmee ze korting kunnen sparen.”
Voor inkopen gaat hij elk kwartaal langs bij grote merken zoals Nike en Adidas waar hij een-op-een uitleg krijgt over het product. Vervolgens wordt er nog extra informatie via de mail toegestuurd. Zo is Gertjan altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en kan hij een klant voorzien van professioneel advies.

“Maar ik heb ook geleerd ‘nee’ te durven te zeggen”, gaat hij verder. “Je kunt niet alles. Het gaat te snel en er is te veel aanbod. Als jij op je telefoon kijkt zie je driehonderd paar schoenen van Adidas staan, maar ik kan daar maar veertig van inkopen. Vroeger vond ik het lastig om nee te zeggen, maar je moet uit gaan van je eigen kracht. “

Die eigen kracht blijkt succesvol. Trouwe klanten komen hier al jaren en gaan altijd weer tevreden de deur uit. Hetzelfde geldt voor het personeel. Bij Pluimgraaff schoenen en voetbal werken ze al jaren met een vast team. Paul is de rechterhand van Gertjan en is al bijna vijftien jaar fulltime in dienst. Petra is daarbij met twee dagen in de week een fantastische aanvulling van het team. Voor klanten is die vastigheid fijn en Gertjan is er heel blij mee: “Iedereen heeft het onwijs naar z’n zin en dat is een goed teken. Ik kan het absoluut niet alleen. We zijn ook ontzettend blij met onze parttime- en vakantiekrachten. We vullen elkaar allemaal aan.”

pluimgraaff_voetbal_en_schoenen_katwijk

 

Contact

Pluimgraaff Schoenen & Voetbal
Taatedam 4
2225 BN Katwijk ZH

Tel. 071-3318133
info@pluimgraaffonline.nl
www.pluimgraaffonline.nl

openingstijden

Wij gaan open om 9:30 uur
Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 9:30 - 18:00 & 19:00 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Delen

Pluimgraaff Schoenen & Voetbal
© 2021 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy