menu
X

Winkelhart Zeezijde

Winkelhart Zeezijde, dat is shoppen, hoppen en smullen!

Winkelhart Zeezijde in Katwijk ligt op een unieke locatie, ingeklemd tussen de duinen en de zee. Het heeft alles voor een heerlijk dagje uit: shoppen, hoppen en smullen! 
Shoppen doe je in het grote gezellige winkelcentrum. Je vindt er bekende winkelketens, maar ook veel zelfstandige winkeliers met hun eigen specialiteiten. 

Hoppen kun je tussen de verschillende interessante bezienswaardigheden. Midden in het winkelhart ligt het Katwijks Museum en aan de rand ervan de bekende Oude Kerk. Wil je een prachtig uitzicht over zee, dan vind je op looppafstand van de winkels de markante Vuurbaak. 

Wie aan Katwijk denkt, denkt aan vis. Smullen kun je dan ook van heerlijke visgerechten, maar ook van appeltaarten op het strand of een lekkerste steak of salade op de boulevard. 

Katwijk is shoppen, hoppen en smullen. In een heerlijke omgeving van strand en duin. Tijdens, maar ook als er geen speciale activiteiten zijn is er genoeg in of rondom Winkelhart Zeezijde te beleven. Proef de sfeer! Ervaar Zeezijde! Je moet er geweest zijn en je komt er vast terug! Winkelhart Zeezijde heeft alles wat een dagje uit zo gezellig maakt! 

© 2020 Winkelhart ZeezijdeDisclaimerPrivacy policy